Як прибрати прищі на спині

Спина особливо схильна до появи прищів на тілі, і це може швидко стати дратівливим і складним, особливо коли прищі труться об одяг...

Дії, яких слід уникати

Може трапитися так, що, не дивлячись на всі зусилля, спрямовані на те, щоб позбутися від прищів, вони зберігаються і розмножуються. Це може статися через шкідливі звички, які можна змінити, все, що вам потрібно, – це правильні дії.

Не думайте, що хороше відлущування змусить зникнути чорні точки та інші висипання, це навіть швидше навпаки. Це буде стимулювати вироблення шкірного сала (оскільки скраб сушить шкіру) і, отже, буде сприяти збільшенню кількості точок.

Позбавтеся від прищів

Погодимося, деяким боляче, що прищі застрягли прямо під гумкою бюстгальтера або лейблом футболки. І велика спокуса прийти і видавити їх. Але є способи їх полегшити.

Ефірна олія чайного дерева, наприклад, є відмінним натуральним засобом для боротьби із запаленням прищів. Використовуючи ватний диск, капніть одну або дві краплі ефірного масла і акуратно нанесіть їм на прищі (якщо вони локалізовані, це простіше). Повторюйте цей жест один раз в день, наприклад, під час вечірнього розпорядку, перед сном.

Ви також можете використовувати глину і робити невеликі припарки на прищах, які у вас болять. Рослинна олія моркви – гарний натуральний засіб для загоєння ран.

Використовуйте правильні продукти

Якщо ви використовуєте мило для спини, воно ще більше сушить її і сприяє виділенню шкірного жиру. Тому краще використовувати продукти, призначені для вугрів, а особливо від прищів на тілі. Але тільки не використовуйте засоби для боротьби з прищами на обличчі, шкіра обличчя потребує особливого догляду, тому що вона більш тендітна і тонка, ніж у нашого тіла. Тому використання догляду за обличчям для спини не підходить. Ви можете порадитися з фармацевтом або в аптеці: є засоби від прищів на тілі.

Ви також повинні подумати про зволоження своєї шкіри, яка потребує цього так само, як і ваше обличчя, за допомогою якісних продуктів. Існує безліч молочних продуктів і зволожуючих кремів, але не завжди в тому складі, який підходить для лікування ваших прищів. Дізнайтеся, поговоріть зі своїм фармацевтом або, що ще краще, з дерматологом.

Прищі на спині
Прищі на спині

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.