Користь зеленого чаю для нашої шкіри

Зелений чай відомий своїми антиоксидантними властивостями. Крім того, він надає детоксикуючий ефект для нашої шкіри.

Зелений чай – дуже популярний союзник краси і здоров’я. Його набір антиоксидантів і численні переваги залучили цікавість лабораторій великих брендів по догляду за шкірою, які включили його в свої формули.

Яка користь зеленого чаю для нашої шкіри?

Майстер очищення

«Його високий вміст дубильних речовин з в’яжучими властивостями, дозволяє зеленому чаю поглинати надлишки шкірного сала, токсини, залишки забруднень, коротше кажучи, він очищає текстуру шкіри, звужує розширені пори, шкіра стає сяючою», – пояснює Люсіль Баттейл, засновниця Laboté, натуральної косметики.

Антивіковий засіб

«Крім детоксикації шкіри, він дуже концентрований в поліфеноли, включаючи катехін, і нейтралізує вільні радикали, які відповідають за передчасне старіння шкіри», – додає фармацевт. Його молекули підвищують вироблення колагену, зберігають еластичність шкіри, сповільнюючи провисання дерми.

Заспокійливий засіб

Завдяки своїм протизапальним властивостям заспокоює епідерміс чутливої шкіри. Як бонус його амінокислоти оптимізують регенерацію шкірного бар’єру.

Підвищення схуднення

«Зелений чай стимулює механізм ліполізу, який оптимізує розщеплення жирів», – вказує Люсіль Баттейл. Крім того, таніни підвищують тонус шкіри.

Зелений чай: для якого типу шкіри?

Перевага зеленого чаю в тому, що він підходить для всіх типів шкіри, при цьому жирна шкіра займає перше місце в списку через його регулюючий вплив на шкірне сало.

Чутлива шкіра цінує його за заспокійливу дію. Він дуже ефективний для очищення, ідеальний як лосьйон для сяйва кольору обличчя, незалежно від того, чи є шкіра нормальної, комбінованої або схильної до сухості, оскільки вона не пересихає.

Який зелений чай вибрати для детоксикації шкіри?

Важко не втратити голову перед великою кількістю різновидів зелених чаїв. Щоб збільшити шанси на вашу користь, ми робимо ставку на чай матчу, він в 137 разів багатший на антиоксиданти, ніж інші чаї.

Зелений чай
Зелений чай

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?