Олія шипшини: користь для нашої шкіри

Ідеально підходить для запобігання і зменшення розтяжок, а також для відновлення пошкодженої шкіри, олія шипшини також є потужним засобом проти зморшок.

Олію шипшини отримують шляхом холодного віджиму червоного насіння її красивих рожевих або білих квітів. Ця відновлююча, лікувальна і поживна олія отримала титул «рослинний колаген» за її антивікову дію. Крім зачаровующого солодкого запаху, вона впливає на регенерацію клітин пошкодженої шкіри. Але для чого конкретно використовується рослинна олія шипшини?

1) Олія шипшини, засіб проти зморшок для зрілої шкіри

Є багато корисних компонентів для тонусу шкіри. Наприклад, зверніть увагу на присутність вітаміну C і антиоксидантів, вітаміну E, вітаміну A (бета-каротин) і незамінних жирних кислот (особливо лінолевої кислоти). Все це додає їй протизапальну, пом’якшувальну і розгладжуючу дію, зменшуючи поверхневі зморшки. Вона допомагає боротися як з віковими плямами так і зі зморшками і передчасним старінням.

2) Оліяшипшини для зникнення шрамів

Ця регенеруюча олія ефективно сприяє загоєнню тканин завдяки вітаміну F і незамінним поліненасиченим жирним кислотам. Це допомагає надати шрамам більш гармонійний колір і текстуру. Крім того, вона корисна як для старих, так і для недавніх шрамів, а також в разі опіків, сонячних опіків, ран і пролежнів. З іншої сторони, вона буде працювати набагато краще, щоб зменшити і поліпшити зовнішній вигляд недавніх шрамів.

Олія шипшини підходить для боротьби зі шрамами від прищів, а також з підсушуючими ефектами важких засобів від прищів. Проте, вона може викликати комедони для деяких типів шкіри, тому припиніть використовувати її на обличчі в разі появи прищів.

3) Бореться з розтяжками

Завдяки своїй регенеруючій здатності олія шипшини не має собі рівних в боротьбі з розтяжками. Рекомендується наносити її щодня. Для більшої ефективності спочатку зробіть хороше відлущування. Щоб підвищити ефективність, додайте кілька крапель ефірного масла мандарина, якщо ви не вагітні і не годуєте грудьми.

4) Інше застосування олії шипшини для шкіри

Це масло серед кращих рослинних масел має і інші можливі застосування:

  • Як засіб після гоління або після депіляції воском для заспокоєння шкірних покривів.
  • Заспокоює суху шкіру, чутливу шкіру, схильну до почервоніння.
  • Він також може впливати на шкіру, яка страждає розацеа, або жертв екземи, псоріазу… або навіть в разі вітряної віспи.
Ідеальний засіб для нашої шкіри
Ідеальний засіб для нашої шкіри

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.