6 порад, як пити більше води

Регулярне вживання води протягом дня має важливе значення для функціонування нашого організму. Ось кращі поради щодо впровадження цього в наше повсякденне життя.

Наше тіло більш ніж на 60% складається з води. Однак ми регулярно втрачаємо рідину з сечею, диханням і потом. Щоб заповнити цю прогалину, важливо вживати воду за своїм бажанням, обмежуючи при цьому солодкі або підсолоджені напої, а також алкоголь. В ідеалі рекомендується випивати від 1 до 1,5 літрів води в день. Ось кілька порад, як це зробити.

Встановити будильники

Якщо ви не сильно організовані, можете встановити на телефон будильники, за якими треба буде пити воду. А якщо вам потрібна ще більш сувора система, використовуйте маркер, щоб відзначити рівні води і час коли було випито на вашій пляшці, щоб дізнатися, скільки води ви випили. Цей військовий метод повинен довести свою цінність.

Використовуйте соломинку

Є причина, по якій напої в барах майже завжди подають через соломинку: ви п’єте більше і швидше. Застосуйте той же трюк до витрат води, використовуючи багаторазову трубочку з нержавіючої сталі або бамбука. Ви будете добре гідратованими, навіть не підозрюючи про це!

Знайдіть ідеальну пляшку

Чим більше ви любите свою пляшку з водою, тим більша ймовірність, що ви будете використовувати її кожен день. Виберіть пляшку для води з нержавіючої сталі потрібного розміру і з будь-яким дизайном. Таким чином, ви менше ризикуєте забути про це.

Пийте до того, як відчуєте спрагу

Спрага не є хорошим індикатором гідратації. Коли це відчувається, організм вже втратив занадто багато води, і ви можете відчути втому. Всюди беріть з собою пляшку з водою і регулярно пийте, щоб уникнути цього почуття.

Полкращіть свій напій

Якщо ви хочете урізноманітнити задоволення, спробуйте додати в воду різні смаки. Лимон, лайм, апельсини, чорниця, ожина, полуниця, м’ята, базилік, лаванда, огірок, кавун … є аромати на будь-який смак!

Рідина в їжі

Високий вміст води продуктах, такі як огірки, салат, селера, редька, кавун, помідори, шпинат, перець, полуниця, брокколі, кабачки та інші сирі фрукти і овочі, може допомогти ваше щоденне споживання води. Не соромтеся додавати їх в свої страви.

Як пити більше води
Як пити більше води

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.