Як доглядати за обвітреними і пересушеними руками: топ порад

Взимку руки піддаються випробуванню: вони дподразнюються, сохнуть і тріскаються. Ось кілька порад, як їх побалувати.

Ми підготували для вас поради, які допоможуть врятувати навіть дуже обвітрені руки.

Оливкова олія

Оливкова олія багата антиоксидантами, захищає і живить суху шкіру. Покривши руки оливковою олією, треба одягнути бавовняні рукавички і залишити їх на ніч. Вранці ви будете спостерігати чудовий ефект.

Процедуру можна повторювати кожні 10 днів, щоб руки були зволожені і красиві навіть в саму морозну погоду.

Домашній бальзам з яйцем і медом

Це чарівна комбінація для швидкого і природного глибокого зволоження рук. Змішайте 2 чайні ложки меду з 1 чайною ложкою оливкової олії. Додайте до цього чайну ложку лимонного соку і яєчний жовток. Добре перемішайте, потім нанесіть живильну маску на руки і залиште на 20 хвилин. Через 20 хвилин візьміть серветку і видаліть надлишки. Потім потріть руки разом, щоб завершити відновне лікування.

Вівсянка

Для дуже пошкоджених рук немає нічого кращого вівсянки. Дійсно, овес відомий своїми пом’якшуючими властивостями. Відновлює пошкоджену шкіру обличчя, тіла і рук. Таким чином, це ідеальний догляд за вашими сухими і пошкодженими руками.

Змішайте молоко і вівсянку, щоб вийшла густа паста. Візьміть цю пасту і нанесіть на руки. Потім помасажуйте руки, щоб пом’якшити шкіру. За допомогою рушники видаліть засіб, промийте і обережно витріть руки.

Вазелін

Якщо у вас сухі потріскані руки, ось вам бабусин рецепт. Вазелін добре зволожує шкіру, він ідеально підходить для догляду за пересушеними руками! Для цього змастіть руки вазеліном, а потім одягніть поліетиленові рукавички, або в крайньому випадку, пакети.

Тепер почекайте 10-15 хвилин, щоб вазелін добре проник в епідерміс і почав діяти в глибину. Потім зніміть пакети або рукавички і при необхідності видаліть надлишки м’яким рушником.

Натуральні способи догляду за руками
Натуральні способи догляду за руками

5 простих і практичних порад, як запобігти сухість рук

  • У холодну погоду надягайте рукавички бажано шкіряні або шовкові, відразу після виходу з дому.
  • Регулярно наносіть зволожуючий крем протягом дня. Днем використовуйте легкий крем, а на ніч віддайте перевагу живильному крему, який краще вбереться і буде більш ефективним. Його масляниста текстура менш подразнює під час сну.
  • Раз в три-чотири тижні можна робити скраб для рук. Не соромтеся масажувати ним шкіру, щоб поліпшити кровообіг.
  • При митті посуду і прибирання надягайте латексні або медичні силіконові рукавички.
  • Що стосується засобів для чищення, використовуйте якомога більше натуральних продуктів, таких як оцет і харчова сода.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.