Як зараз живе дівчинка, яка півтора року тому народилася з “маскою Бетмена” – у неї з’явився шанс стати красунею

Дівчинка Луна народилася дуже незвичайною - з величезним родимкою на обличчі, хоча ні у кого з родичів немає ні плям, ні навіть великих родимок. Історія життя цієї дівчинки, як і подвиг її батьків варто того, щоб про них дізнатися.
Нещодавно в мережі з’явилися фотографії юної Луни Феннер, особливість якої отримала неофіційну назву «маска Бетмена» – справа в тому, що на обличчі дівчинки дві симетричні чорні плями навколо очей. Пігментація з’явилася там не просто так, а є справжнім невусом – або родимою плямою, як прийнято говорити в народі.
Такою була Місяць до операцій
Такою була Місяць до операцій
Ні у кого з рідних дівчинки нічого подібного ніколи не було. Спочатку батьки були в розпачі. А потім вирішили боротися за повноцінне життя своєї дочки.
Після першої операції у дівчинки очистився лоб
Після першої операції у дівчинки очистився лоб
Небезпека таких плям в тому, що у них високий шанс перетворитися в меланому. Батьки дівчинки довгий час шукали підходящу клініку для проходження терапії, щоб зменшити або видалити пляму повністю. Але їм усюди відмовляли – пляма велика, гарантій немає, або ж називали просто непідйомні суми. В кінцевому підсумку залишилося тільки два варіанти: Китай і Росія. Вивчивши всі можливості, батьки зупинилися на медичному центрі в Росії, причому, не якомусь столичному, а в Краснодарі.
маленька Місяць
Маленька Луна
Там, як виявилося, вже не одного малюка позбавили від жахливих родимих плям.
Зараз в клініці Краснодара лікує 5-ох дітей з величезними невусами
Зараз в клініці Краснодара лікує 5-ох дітей з величезними невусами
Після кількох перенесених операцій мама Луни поділилася знімками в своїх соціальних мережах – щоб всі, хто хвилювався за її дочку, могли бути трохи спокійніші. Над очима і на лобі пігментації вже майже не залишилося, поки вона залишається тільки під очима. Але таке серйозне зменшення плями – вже серйозна перемога для лікарів.
Місяць півроку тому
Луна півроку тому
Для того, щоб позбутися від невуса, їй пересадили її ж шкіру з ніг. Попереду подальше лікування і спроби прибрати залишилися чорні ділянки, але після успішного досвіду сім’я дівчинки дивиться на це з оптимізмом.
місяць зараз
місяць зараз
Лікарі запевнили маму, що вже до 14-15 років у Луни на обличчі не буде і сліду від жахливої плями, хіба що невеликі шрами залишаться. Але, якщо пластична медицина буде і далі так розвиватиметься – дівчина буде виглядати просто красунею.
Від такого не застрахований ніхто
Від такого не застрахований ніхто
Гроші на операції буквально за кілька днів зібрали прості американці – а це майже мільйон доларів. Батьки дівчинки навіть допомагають іншим малюкам з подібною проблемою.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.