Чим небезпечна відбілююча зубна паста і чому її не можна використовувати

Всі ми хочемо красиві білі зуби, але варто бути обережними - відбілюючі зубні пасти, які можна знайти в будь-якому супермаркеті не найкращий засіб. І ось чому.

Використання відбілюючої зубної пасти кожен день не дає найкращих результатів.

Цей тип продукту містить абразивні елементи в різних кількостях залежно від обраної марки. Якщо вони дозволяють видалити плями, присутні на зубах і використовуються дуже часто або зі швидкістю, що перевищує рекомендовану брендом, спеціальні відбілюючі зубні пасти можуть стерти емаль або втягнути ясна.

«Деревне вугілля і відбілюючі зубні пасти дуже абразивні і можуть привести до незворотного руйнування структури зуба», – каже дантист доктор Дастін Коен з The Practice of Beverly Hills, – по суті, це наждачний папір в тюбику».

Він пояснює, що абразивні властивості зубних паст цих типів «очищають ясна і білу емаль з ваших зубів», що в кінцевому підсумку залишає на зубах темніший шар. Тому, хоча ви можете використовувати ці продукти, щоб ваші зуби виглядали біліше, в довгостроковій перспективі ви насправді робите навпаки.

Справжнє відбілювання зубів проводиться у стоматолога, це довго і дорого. Біла зубна паста тільки розмиває поверхневі плями, викликані чаєм, кавою і тютюном. Виробники використовують дві техніки: нанесення на зуби тонкої блакитної плівки. Інші забарвлюють ясна в червоний колір. Контраст робить зуби білішими.

Міняйте зубні пасти

Щоб не завдати шкоди зубам, чергуйте пасту з класичною зубною пастою з фтором. І стежте за частотою, рекомендованої вашим стоматологом. Якщо у вас завжди були плями, ці кошти будуть не дуже ефективні поруч зі справжнім відбілюванням у стоматолога.

Не захоплюйтеся отбеливающими зубними пастами
Не захоплюйтеся вібілюючими зубними пастами

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.