Швидко і ефективно боремося з синцями під очима

Якщо ви хочете дізнатися, як позбавитися від темних кіл або, принаймні, як ефективно їх зменшити - читайте далі.

Причини, за якими можуть з’являтися темні кола:

  • Недостача сну.
  • Спосіб життя: вік, тютюн, алкоголь, стреси, неправильне харчування.
  • Генетичні чинники.
  • Кісткова структура.
  • Зміна кровоносних судин.
  • Лімфатична недостатність.
  • Застій кровоносних капілярів.
  • Тонка шкіра.

Поради щодо усунення темних кіл

Більше рідини

Ми не можемо повторювати це досить часто, але пити не менше 1,5 літрів води в день необхідно для здоров’я нашої шкіри. Відсутність гідратації відбивається безпосередньо на шкірі і, отже, під очима. Наша шкіра утримує близько 30% води, що робить її більш еластичною і сяючою.

Здоровий і повноцінний сон

Крім того, що сон допомагає подолати проблеми з вагою, а також регулювати гормональну і метаболічну секрецію, він робить вас красивою.

Трояндова вода

Трояндова вода схожа на маленьке диво в пляшці. Вона позитивно впливає на багато аспектів шкіри. Для темних кіл вам просто потрібно нанести трохи трояндової води на ватний диск і покладіть його під очі, і він освітлить ваші темні кола.

Якщо у вас опухлі очі, коли ви прокидаєтеся, помістіть просочену бавовну в холодильник. Потім помістіть її на очі і залиште на кілька хвилин.

Скибочки огірка

Ми задавалися питанням, чи дійсно вони були корисні для чогось, і це так. Наповнюючись водою, огірки володіють зволожуючими властивостями. Покладіть перед сном скибочку цього овоча на очі на 10 хвилин. Вони відпочинуть, і ви отримаєте більш яскравий вигляд.

Кавова гуща під очима

На цей раз ми її не п’ємо, а використовуємо в косметичних цілях. Дійсно, кавова гуща має властивості, які освітлюють шкіру і активізують мікроциркуляцію крові. Вам просто потрібно нанести її на кілька хвилин під очі, і результат повинен бути миттєвим.

Масажуйте область навколо очей

Наносячи крем для очей або процедури, не забувайте робити невеликі кругові рухи. Це дозволить вашим продуктам проникати легше і ефективно. Таким же чином ваша кров буде циркулювати набагато краще, тому що ваша мікроциркуляція буде активована.

Поради по боротьбі з темними колами
Поради по боротьбі з темними колами

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.