4 ідеї, як зняти стрес після важкого дня

Щоденна гонка, робота - це може бути утомливо. Дізнайтеся, як швидко зарядити батареї, дотримуючись кількох порад.

Ваш начальник був у поганому настрої, від колеги погано пахло, діти билися в школі, а собака писала на килим? Зупиніться, подихайте і зробіть перерву. Те, що день почався погано, не означає, що він повинен погано закінчитися. Дотримуйтесь наших порад, щоб забути про тривоги, знайти необхідний вам спокій і насолодитися ввечері:

Нічого не робіть

Легше сказати, ніж зробити, але цей метод працює. Прийміть зручне положення, встановіть будильник, який задзвонить через 10 хвилин, і не робіть в цей час НІЧОГО. Ні телефону, ні списку покупок, ні читання. Мріяти і дозволяти розуму блукати – відмінний засіб від стресу.

Повільніше

Виберіть повільне заняття, щоб розслабитися в кінці дня. Садівництво, розфарбовування, шиття, лист, випічка… Підійде будь-яке хобі, яке зосереджує вашу увагу на чомусь одному і не має екранів. Навіть просто витративши час на те, щоб випити чашку чаю або послухати улюблений плейлист, можна уповільнити серцевий ритм і зробити справжній перерву.

Дихайте

Техніки дихання за допомогою йоги, медитації або софрологіі неоціненні для розслаблення нервів в будь-якій ситуації. Коли ми турбуємося, ми дуже швидко дихаємо верхньою частиною живота. Контролюючи цей рефлекс, мозок автоматично заспокоюється.

Організовуйте

Тиск і стрес через те, що не все робиться ідеально, можуть перетворити повсякденне життя в пекло. Якщо припустити, що ми не можемо все робити правильно, рівень задоволення зростає. Щоб уникнути мук, пов’язаних з вечерею, яку потрібно приготувати, або роботою, яку потрібно закінчити, девіз: організація. Підготувавши списки справ і передбачаючи джерела стресу, ви уникнете відкладання на потім і зможете подолати «гори», розбивши їх на більш дрібні завдання, які легше виконати.

релаксація
Релаксація

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.