facebook

Як брати Клички виглядали на початку своєї спортивної кар’єри і як виглядають зараз: чемпіонство в минулому

Відомі українські брати-боксери Віталій та Володимир Кличко завоювали престижні титули чемпіонів світу, але їх професійна боксерська кар'єра вже в минулому.

Герої нашої сьогоднішньої статті з самого дитинства були один за одного горою, разом вони пішли і в спорт, їх дебют на рингу відбувся в далекому 1996 році. Як і годиться, першим світовий чемпіонський титул отримав старший брат Віталій, але молодший Володимир не відставав від нього і вже через рік досяг того ж.

Віталій і Володимир Кличко в дитинстві

У 2005-му Кличко-старший заявив про завершення спортивної кар’єри, хоча через 2 роки він повернувся на ринг. Остаточно зав’язати з боксом Віталій наважився у 2013-му, після чого пішов в політику і з 2014-го він обіймає посаду міського голови Києва.

Брати Клички в молодості

Що стосується боксерської кар’єри Володимира, то він вирішив завершити її у 2017-му, оскільки вже втратив головну мотивацію, а бої виключно за гроші Кличко-молодший назвав обманом самого себе.

Володимир і Віталій Кличко

Він все ще перебуває в прекрасній фізичній формі, грає в гольф, займається серфінгом, про бокс, звичайно ж, теж не забуває, але вже в якості простих тренувань. Крім того, Володимир грає на барабанах, виховує дочку Кайю-Євдокію від колишньої цивільної дружини Хайден Панеттьєрі, а також разом з братом займається благодійністю.

Брати Клички на рингу

У Кличків є власний фонд “Klitschko Foundation”, який підтримує талановиту молодь, просуває здоровий спосіб життя і розвиває спорт в країні. За майже 20 років існування фонд віддав на благодійність більше 78 мільйонів гривень.

Що цікаво, ще на початку кар’єри братам пропонували змінити громадянство на німецьке, однак вони обидва відмовилися і залишилися українцями.

Віталій Кличко зараз Володимир Кличко зараз

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.