На останніх днях: спортсменка Еліна Світоліна показала, як виглядає на останніх місяцях вагітності

Українська тенісистка після підкорення спортивного олімпу вирішила не відставати і в особистому житті. Цілеспрямованість та рішучість Еліни у спорті дуже подобалася шанувальникам, а з дня на день вона чекає на появу первістка.

Одеситка Світоліна одружена з французьким колегою Гаелем Монфісом. Обидва вони досягли неймовірних результатів у тенісі: вона 18-разова переможниця турнірів WTA, а він півфіналіст двох турнірів Великого шолома в одиночному розряді, переможець 11 турнірів ATP в одиночному розряді, колишня шоста ракетка світу в одиночному розряді. 1 вересня коханому української тенісистки виповнилося 36 років. З цього приводу любляча дружина присвятила пост в Інстаграм з новою фотографією та милим підписом:

З днем народження єдиного чоловіка у всьому світі, який робить моє життя повним і прекрасним. Ми нескінченно любимо тебе.

Нагадаємо, що влітку 2021 року пара офіційно стала подружжям після трьох років стосунків, а зараз Еліна доходжує останні дні довгоочікуваної вагітності. Цікаво, що після весілля Світоліна змінила прізвище в Інстаграм, хоча запевняє, що до кінця своєї кар’єри хоче залишитися на батьківському прізвищі. На фотографії спортсменка цілує в щоку чоловіка, одягнена в ніжну літню сукню, яка не приховує животик, що округлився.

Дівчині вагітність дуже личить, хоча деякі недоброзичливі читачі відзначили, що тенісистка надто погладшала. На щастя, більшість коментарів дуже милі:

  • Наші україночки найгарніші та сильні духом!
  • Чудово, вітаю!
  • Дуже добре виглядаєте разом.
Весілля Еліни Світоліної
Весілля Еліни Світоліної

До вагітності струнка спортсменка Світоліна брала активну участь у рекламних кампаніях: обличчя бренду “Найк”, італійської фірми з виробництва одягу “Ellesse”. Після пологів планує продовжити спортивну кар’єру. Еліна Світоліна – засновник благодійного фонду допомоги тенісистам-початківцям, він працює з 2019 року.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.