Перший матч збірної України у “Євро-2024”: з ким грали, які результати маємо, що на нас чекає далі?

17 червня відбувся матч Україна-Румунія на "Євро-2024" в Мюнхені, Німеччина. Серед глядачів був присутній відомий український футболіст, президент федерації українського футболу – Андрій Шевченко.

Збірна Румунії розгромила Україну з рахунком 3:0 у першому матчі на “Євро-2024” для обох країн. У стартовому складі були відомі футболісти Віктор Циганков, Артем Довбик, Олександр Зінченко, Андрій Лунін, проте успішних Андрія Ярмоленка та Руслана Малиновського залишили у запасній команді. Очолив звання капітану команди Тарас Степаненко, на воротах стояв Андрій Лунін. Гравці на полі складались у рідні жовто-блакитні кольори: Україна грала у блакитному, Румунія – жовтому.

Перший гол у ворота нашої команди був на 29 хвилині від капітана румунської збірної Ніколая Станчу, наша команда припустилась помилки при обороні. Через команду збірної Румунії, як кажуть вболівальники, надихнулась та почала сміливіше йти вперед.

Румунський гравець Ніколає Станчу прокоментував свій гол, який був перший у воротах української команди:

“Це був гол всієї моєї кар’єри”.

На початку матчу більшість часу м’ячем володіла українська команда, але у перші 30 хвилин вже отримала гол.

Як Україна зіграла перший матч на Євро-2024
Як Україна зіграла перший матч на Євро-2024

Після завершення першого тайму всі мали надію на виправлення результатів, але противник мав більше натиску. У результаті чого ми отримали другий та третій гол, які були вже у другому таймі на 53 та 57 хвилині від Резвана Маріна та Деніса Дрегуша.

На 60 хвилині головний тренер збірної України Сергій Ребров зробив заміни, на полі з’явився футболіст Руслан Малиновський. Проте, як не намагалась наша збірна, результати змінити не вдалось.

Коли гра закінчилась, румунського гравця Ніколає Станчу визнали найкращим гравцем матчу між Румунією та Україною. А в збірній України наші вболівальники надали титул Михайлу Мудрику – лев матчу.

Через цю поразку Україна посягає останнє місце в групі Е. Але шанси наша збірна ще має. Гравці обіцяють вболівальникам виправитись та у наступній грі показати себе краще:

“Дуже соромно дивитись нашим вболівальникам в очі. Ми зробимо все в наступній грі, щоб порадувати наших фанів”, – коментує гравець української збірної Олександр Зінченко.

Як Україна зіграла перший матч на Євро-2024
Як Україна зіграла перший матч на Євро-2024

“Перший гол моя помилка. Я хочу вибачитись перед командою, перед усіма”, – каже Андрій Лунін, який захищав ворота у матчі.

Попереду нашої збірної ще дві гри зі Словаччиною та Бельгією, що відбудуться 21 та 26 червня.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.