Як впливає число вашого дня народження на долю і характер: розшифровка дат народження від 1 до 31

Багато дечого в долі людини залежить від дати її народження, а саме від числа місяця, в якому немовлятко з'явилося на світ. Надамо слово у цьому питанні ведичним нумерологам.

Сонце: 1, 10, 19, 28

Якщо ці двоцифрові числа скласти між собою, вийде одиниця. Люди, що перебувають під впливом Сонця, наділені чималою харизмою і створені для великих місій. З них виходять чудові лідери.

Місяць: 2, 11, 20, 29

Двійкою наділені люди з великим творчим потенціалом. Це природжені миротворці, здатні стати хорошими психологами. Оскільки не схильні до ініціативності, то досягають успіху лише в парі з лідером.

Як залежить доля від числа народження

Юпітер: 3, 12, 21, 30

Трійка в даті народження свідчить про вчений склад розуму. З таких людей виходять ідеальні педагоги. Вони схильні до підтримання дисципліни, при цьому щедрі та дуже духовні.

Раху: 4, 13, 22, 31

У четвірки ідеально розвинена інтуїція. Якщо вони прислухатимуться до неї, то досягнуть великих успіхів у житті та матеріальних статків. Вони обожнюють ламати усталені стереотипи й створювати щось нове.

Як залежить доля від числа народження

Меркурій: 5, 14, 23

Такі ніколи не сидять на місці – купа планів та справ. Підприємницька жилка та вроджена дипломатичність дозволяють цим людям продати будь-що будь-кому. Вони заводять багато друзів та корисних знайомств.

Венера: 6, 15, 24

Наділені чуттєвим сприйняттям світу. Схильні до затишку й комфорту. Все довкола себе прикрашають. Ідеальні представники творчих професій. Не терплять лицемірства й дуже сімейні.

Кету: 7, 16, 25

Від природи мають неординарне мислення, схильні до незалежності. Напрочуд вдумливі. Що б їм не говорили, завжди вчинять по-своєму. Полюбляють подорожувати на самоті, щоб помріяти.

Сатурн: 8, 17, 26

Це природжені бізнесмени чи керівники в будь-яких галузях. Здатні керувати великими підприємствами. За натурою революціонери, але не чужі благодійності. Дуже серйозні та відповідальні.

Марс: 9, 18, 27

В образу себе ніколи не дадуть. Здатні керувати великою кількістю людей. Мають власну точку зору й завжди її відстоюють. Досягають значних успіхів у спорті. Іноді занадто запальні та агресивні.

Популярне

Схожі статті

Спробувала закуску в ресторані – тепер постійно готую вдома і на свята: грибний паштет з пікантними нотками

Осінь – це сезон грибів. З них можна приготувати безліч смачних страв, одна з яких – грибний паштет. Закуска легка в приготуванні, але смак вартий мільйонів компліментів.

Найпопулярніші телешоу 2000-их: як виглядають нині їхні ведучі Данилко, Горбачова, Кондратюк та інші

Молодь сьогодні вже й не пригадає цих назв. А на початку нульових "СВ-шоу", "Мелорама", "Караоке на Майдані" та інші телепередачі були дуже популярними. Як змінилися ведучі?

Смачно навіть без мʼяса: кухар зі шкільної ідальні розкрив секрет, як тушкувати капусту, щоб вона не гірчила

Тушкована капуста — це класична страва, яку можна знайти на столах багатьох українських родин. Ми розкриємо секрети приготування капусти, щоб вона не гірчила і не розвалювалася.