Каменських весь цей час була не тою, за кого себе видавала: факт, який ховали не спеціально, але він сплив

Про цей факт із біографії відомої української співачки Насті Каменських майже ніхто не знає. Втім, приховувати цього все життя неможливо. Що відомо про справжнє ім'я артистки?

Ім’я – це те, що говорить про людину все. У нашому прізвищу ховається інформація про нашу родину, минуле та історію нашого життя. Втім, не завжди ім’я може звучати так, аби його можна було легко запам’ятати. Цей факт турбує багатьох, а особливо – публічних персон.

Справжнє ім’я Насті Каменських

Так, наприклад, існує чимало випадків, коли артисти ще задовго до початку власної кар’єри приймають рішення змінити своє прізвище. Часом стається і так, що вони вирішують взяти псевдонім просто в розпал творчого шляху – аби фанатам було набагато легше запам’ятати ім’я свого кумира.

Українська співачка Настя Каменських розсекретила своє справжнє прізвище, яке їй дісталось від тата
Українська співачка Настя Каменських розсекретила своє справжнє прізвище, яке їй дісталось від тата

Відома українська співачка Настя Каменських народилась із зовсім іншим іменем. Так, від свого батька знаменитість успадкувала прізвище Жмур, але будувати кар’єру з таким прізвищем зірка не захотіла. Саме тому перед початком власного професійного шляху артистка вирішила змінити своє ім’я.

Втім, прізвище Каменських – далеко не вигадане. Річ у тім, що з таким прізвищем живе мама знаменитості. Лідія Петрівна у дівоцтві до заміжжя зі своїм коханим чоловіком. Її донька подумала та вирішила – дівоче прізвище матері чудово звучить в дуеті з її іменем. Так Настя Каменських і віднайшла власну особистість через своє ім’я.

Українська співачка Настя Каменських розсекретила своє справжнє прізвище, яке їй дісталось від тата
Українська співачка Настя Каменських розсекретила своє справжнє прізвище, яке їй дісталось від тата

Нагадаємо, що свою кар’єру зірка починала багато років тому. Спершу вона виступала в дуеті з Потапом і своє прізвище в сценічну назву групи не додавала. Втім, останніми роками артистка зробила чималий ребрендинг, а в її псевдонімі виникло дві літери – від скорочення імені та прізвища зірки української естради.

Популярне

Схожі статті

Донька Лілії Ребрик не лише в кіно знімається, як мама: танцює на професійній арені, як тато Андрій Дикий

У житті старшої доньки Лілії Ребрик сталася видатна подія. Діана Дика у свої 12 років взяла участь у великому турнірі в Лондоні. На паркет вийшла разом із новим партнером Микитою Руденком.

Спробувала закуску в ресторані – тепер постійно готую вдома і на свята: грибний паштет з пікантними нотками

Осінь – це сезон грибів. З них можна приготувати безліч смачних страв, одна з яких – грибний паштет. Закуска легка в приготуванні, але смак вартий мільйонів компліментів.

Найпопулярніші телешоу 2000-их: як виглядають нині їхні ведучі Данилко, Горбачова, Кондратюк та інші

Молодь сьогодні вже й не пригадає цих назв. А на початку нульових "СВ-шоу", "Мелорама", "Караоке на Майдані" та інші телепередачі були дуже популярними. Як змінилися ведучі?