Не омари і не бутерброди з ікрою: рестораторка Даша Кацуріна здивувала вечерею, якою пригощала Вову Дантеса

Співвласниця ресторанів зарубіжної кухні Даша Кацуріна показала, чим вдома насправді годує коханого - Володимира Дантеса. Як не дивно, не омари і не лобстери були на столі знаменитостей.

Існує поширена думка, що життя зірок кардинально відрізняється від життя пересічних людей. Багато хто вважає, що знаменитості не стикаються з буденними турботами, і всі їхні повсякденні проблеми вирішують помічники, а домашні справи їм просто не знайомі. Також глядачі часто помилково думають, що зірки харчуються виключно у дорогих ресторанах і не займаються приготуванням їжі вдома. Проте реальність часто виявляється зовсім іншою.

Чим насправді харчуються знаменитості
Чим насправді харчуються знаменитості

Зірки, як і всі інші люди, стикаються з тими ж проблемами: прання, прибирання, виховання дітей і навіть приготування їжі. Більшість із них знаходять час не лише на свою кар’єру та світські заходи, а й на прості сімейні радощі, на кшталт приготування вечері для своїх рідних.

Однією з таких знаменитостей є українська рестораторка Даша Кацуріна. Вона є співвласницею кількох ресторанів у Києві, які відкрила разом зі своїм колишнім чоловіком Мішею Кацуріним. Здавалося б, що людині, яка володіє мережею ресторанів, не потрібно готувати вдома — все можна замовити з власного закладу. Проте Даша власним прикладом показує, що реальність і тут не відповідає загальноприйнятим стереотипам.

Даша Кацуріна показала, як поєднує карʼєру та домашні справи
Даша Кацуріна показала, як поєднує карʼєру та домашні справи

Навіть маючи власні ресторани, Даша охоче готує вдома для свого хлопця — українського музиканта Володимира Дантеса. Ще одна думка, яку можна легко спростувати: зірки не їдять лише вишукані страви. Даша не боїться готувати прості та улюблені багатьма страви. Одного разу в соціальних мережах вона поділилася приготуванням звичайного крабового салату, який робила разом із своїм молодшим сином.

Даша Кацуріна показала, що готує вдома для Володимира Дантеса
Даша Кацуріна показала, що готує вдома для Володимира Дантеса

Для багатьох шанувальників це стало приємним відкриттям, що відомі особистості, попри свій статус, знаходять радість у простих речах: разом готують із дітьми, проводять час зі своєю родиною та обирають звичайну їжу.

Зараз Даша перебуває у стосунках із Володимиром Дантесом вже другий рік, і, судячи зі спільних фото та відео в соціальних мережах, у їхньому домі панує сімейна гармонія. Володимир чудово ладнає з дітьми Даші від першого шлюбу, а сама вона, здається, нарешті знайшла душевний спокій після розлучення з Мішею Кацуріним.

Популярне

Схожі статті

Спробувала закуску в ресторані – тепер постійно готую вдома і на свята: грибний паштет з пікантними нотками

Осінь – це сезон грибів. З них можна приготувати безліч смачних страв, одна з яких – грибний паштет. Закуска легка в приготуванні, але смак вартий мільйонів компліментів.

Найпопулярніші телешоу 2000-их: як виглядають нині їхні ведучі Данилко, Горбачова, Кондратюк та інші

Молодь сьогодні вже й не пригадає цих назв. А на початку нульових "СВ-шоу", "Мелорама", "Караоке на Майдані" та інші телепередачі були дуже популярними. Як змінилися ведучі?

Смачно навіть без мʼяса: кухар зі шкільної ідальні розкрив секрет, як тушкувати капусту, щоб вона не гірчила

Тушкована капуста — це класична страва, яку можна знайти на столах багатьох українських родин. Ми розкриємо секрети приготування капусти, щоб вона не гірчила і не розвалювалася.