“У нас була війна”: Ольга Навроцька пригадала співпрацю з подружкою Наталею Могилевською у проєкті “Шанс”

Нині Ольга Навроцька та Наталія Могилевська – найкращі подруги. А коли разом працювали над проєктом "Шанс", страшенно сварилися через добір концертних костюмів для учасників.

Першою талант Ольги Навроцької відкрила Ірина Білик. Далі завдяки сарафанному радіо до стилістки стали звертатися й інші зірки. Спочатку вона брала по 100 доларів за послугу. Згодом гонорари поступово зростали й дійшли вже до 1000 “баксів”. На цій хвилі майстриню запросили взяти участь у проєкті “Шанс”.

Це стало непростим випробуванням для жінки. Адже доводилося відкладати свою роботу, щоранку їхати на студію та проводити там майже весь день. Хотілося підібрати такі луки для виступів учасників шоу, щоб вони і їм припали до вподоби.

Ольга Навроцька сварилася з Наталею Могилевською у шоу Шанс

Після цього були ще й тривалі знімання, які іноді сягали 3 діб. Тож було дуже складно, але при всьому цьому цікаво. Саме у “Шансі” Ольга познайомилася з Наталією Могилевською.

Знаменитості потоваришували. Та наскільки близькими були по життю, настільки різними виявилася у підходах до роботи. Ользі подобалося одне, а Наталці зовсім інше. В інтерв’ю Аліні Доротюк Навроцька зізналася:

“У нас була війна. Я була дуже категоричною”.

Ольга Навроцька сварилася з Наталею Могилевською у шоу Шанс

Стилістка вірила у свої ідеї, вважаючи себе професіоналкою, тож відстоювала саме їх. Могилевська не розуміла подібної настійливості Навроцької. Саме через ці непорозуміння Ольга відмовилася брати участь у 2 сезоні шоу.

Щоб пояснити Наталці, що вона хоче, Ольга порадила їй подивитися відомий серіал “Се*с і місто”, який на той час був справжньою енциклопедією моди. Подруга дослухалася до поради. Після цього вони начебто дійшли певного консенсусу, подружилися й підтримують хороші стосунки донині.

Популярне

Схожі статті

Спробувала закуску в ресторані – тепер постійно готую вдома і на свята: грибний паштет з пікантними нотками

Осінь – це сезон грибів. З них можна приготувати безліч смачних страв, одна з яких – грибний паштет. Закуска легка в приготуванні, але смак вартий мільйонів компліментів.

Найпопулярніші телешоу 2000-их: як виглядають нині їхні ведучі Данилко, Горбачова, Кондратюк та інші

Молодь сьогодні вже й не пригадає цих назв. А на початку нульових "СВ-шоу", "Мелорама", "Караоке на Майдані" та інші телепередачі були дуже популярними. Як змінилися ведучі?

Смачно навіть без мʼяса: кухар зі шкільної ідальні розкрив секрет, як тушкувати капусту, щоб вона не гірчила

Тушкована капуста — це класична страва, яку можна знайти на столах багатьох українських родин. Ми розкриємо секрети приготування капусти, щоб вона не гірчила і не розвалювалася.