«Сьогодні особливий день»: Настя Каменських розповіла про розрив з Потапом

Українська поп-діва Настя Каменських опублікувала нове відео в своєму Інстаграмі і поділилася цікавою новиною.

Знаменитий дует «Потап і Настя» був створений в 2006 році і за порівняно короткий час придбав величезною популярність і став одним з найпопулярніших музичних груп України. У 2017 році дует «Потап і Настя» припинив своє існування, а Олексій Потапенко і Настя Каменських почали працювати над іншими проектами.

Дует "Потап і Настя» 2007 і 2016 рік
Дует “Потап і Настя» 2007 і 2016 рік

Каменських почала сольну кар’єру і всього за рік існування проекту NK Настя домоглася видатних успіхів. Співачка записала кілька хітів українською та російською мовою, випустила іспаномовний альбом, зняла кілька кліпів, які набрали величезну кількість переглядів і стала першою виконавицею з України, яка підкорила чарт Billboard з міжнародним хітом Peligroso.

Настя Каменських святкує 3 річницю сольної кар’єри

У своєму Інстаграмі Настя Каменських поділилася важливим для себе подією: 2 ноября було рівно 3 роки, як Каменських почала сольну кар’єру.

Співачка опублікувала дуже зворушливий ролик і написала не менше зворушливі слова в описі під відео. «Сьогодні для мене особливий день, і я щаслива, що можу розділити його з вами. Рівно три роки тому, 2 листопада 2017 року, я почала свій сольний проект NK », – написала Настя. Також Каменських подякувала свому чоловіку Потапу, який не тільки підтримував її у всьому, а й є автором хітів, які зробили співачку популярною не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.