Як Галкін побудував своє щастя на нещасті Кіркорова, і чи правда, що молодий комік зраджує своїй літній дружині?

Історія кохання Алли Борисівни Пугачової і Максима Галкіна - справжній феномен на вітчизняній естраді.

Вдумайтеся тільки, вона – відома, знаменита, перспективна, до того ж заміжня. А про нього мало того що ніхто не чув, так він ще і в сини їй годиться. Але вони разом вже багато років, і є прикладом чистої і світлої любові для шанувальників з різних країн. У чому ж секрет шлюбу Алли Борисівни і молодшого на 27 років Максима Галкіна?

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Спочатку думали, що шлюб Галкіна і Пугачової фіктивний

Майже через дев’ять років шлюбу 43-річний Максим Галкін і 71-річна Алла Пугачова досі є однією з найбільш обговорюваних пар вітчизняного шоу-бізнесу. Знайомство зоряного подружжя відбулося ще 19 років тому, причому представив один одному на той момент початківця пародиста і Примадонну Філіп Кіркоров.

Алла Пугачова і Максим Галкін - вінчання
Алла Пугачова і Максим Галкін – вінчання

Відразу ж пішли чутки про те, що цей шлюб фіктивний. Однак через дев’ять років вже майже ніхто не сумнівається в щирості почуттів зоряної пари.

Чи зраджує Максим Аллі?

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Сусіди пари одного разу розповіли журналістам, що коли Алла з дітьми виїхала кудись, і Максим залишився вдома один, до нього приходила якась молода особа. А через два дні Примадонна повернувшись викинула свого молодого чоловіка-коміка з дому. Три тижні він не з’являвся, а потім з валізами повернувся додому.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Це наштовхнуло фанатів і Хейтер на думку, що він тільки вдає із себе зразкового сім’янина, а сам, користуючись славою і грошима, погулює на стороні з молоденькими красивими модельки. Мабуть, надивився на свого друга Тарзана, і вирішив що Алла Борисівна, як і Наташа Корольова, простить йому цю маленьку витівку.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Але Примадонна, за словами сусідів, виявилася дуже жорсткою, і вирішила не терпіти фривольність від чоловіка. Потім Галкін кілька разів приїжджав з величезним букетом квітів, вибачався. І серце вже немолодий співачки зглянулося.

Більше про цю неймовірну історію кохання дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Як Галкін побудував своє щастя на нещасті Кіркорова? Історія Примадонни і її молодого чоловіка

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.