Хотів пірнути в “прімадонскі нетрі”: Микола Басков теж намагався одружитися на Аллі Пугачовій, але Галкін виявився більш метким

Історія кохання Пугачової і Галкіна покрита таємницею, і лише обрані знають, що привернуло зіркових коханий один до одного насправді.

Однак в мережі періодично зустрічається інформація про те, що на місці Максима Галкіна міг би бути хтось інший. Наприклад, натуральний блондин Російської Федерації Микола Басков. Чи це правда?

По-перше, ще з давніх-давен красавчик Коля Басков підтримує з Примадонною дуже теплі і навіть ніжні відносини. Про це свідчать їхні старі спільні фото, які вже не приховати, що не перекреслити і не видалити.

По-друге, вони вітають один одного зі святами і нерідко ходять в гості. А одного разу з’явилася інформація про те, що Баскову раніше подобалася Пугачова, і він хотів би бути на місці Максима Галкіна. Навіть незважаючи на те, що королю шарманки зараз всього 44 роки.

Спільне фото, яке опублікував фан-паблік Алли Борисівни, виглядає настільки зворушливо, що незнайомий з зірками людина могла бути подумати, що на знімку не стільки добрі друзі, стільки коханці. А як ви думаєте?

Але на “нетрі ” Алли Пугачової “полював ” не тільки Микола Басков. Їх з Галкіним навіть намагалися розвести.

Як Галкін побудував своє щастя на нещасті Кіркорова? Історія Примадонни і її молодого чоловіка

Розлучення Алли Пугачової і Максима Галкіна: правда чи сценічна вигадка?

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.