Пам’ятайте передачу “Очманілі ручки”? Куди пропали його ведучі Тимур Кізяков і F Бахметьев і що з ними тепер

Привабливий тандем ведучих програми «Очманілі ручки» радував дітей і дорослих з екранів довгі роки - поки в 2010 році один з його учасників, Андрій Бахметьев, раптом не покинув його.

Хлопець відмовлявся будь-яким чином коментувати своє рішення і повністю зник з екранів, залишивши Тимура Кізякова вести програму далі на самоті.

Як склалася подальша доля Бахметьева, що стало причиною його відходу і чи все гаразд у нього зараз – журналісти намагалися знайти відповідь на ці питання і знайшли.

Ведущие «ОчУмелых ручек»
Ведучі «Очманілі ручок»

«ОчУмелые ручки» розшифровуються як «Очень Умелые ручки»

Вперше на телебачення Андрій потрапив якраз через «ОчУмелые ручки», приєднавшись до програми в 1992 році. Разом з Кізяковим вони займалися експериментами, радили глядачам креативні ідеї по створенню дивовижних пристосувань з підручних матеріалів, яких навалом в кожному будинку. Кожен випуск ставав предметом для численних жартів і анекдотів, і зараз без кінця створюються меми.

Спільна робота здружила двох телеведучих, вони підтримували тепле спілкування, і навіть після відходу Бахматов згадав, що причина не в сварці – проте, чомусь шоу він все-таки покинув.

Хоча навіть через 18 років воно було популярним і могло розвиватися далі. Що ж трапилося?

 ""

А не треба бути таким розумним і ідеальним

За однією з версій, талановитий і працьовитий хлопець з екранів став неугодним чоловічій половині країни – мовляв, дружини, у яких було достатньо часу на перегляд подібних програм, порівнювали своїх чоловіків з Бахметьєвим і тільки нарікали, чому їм не дістався такий же «мужик з золотими руками». Так Андрію все частіше стали надходити погрози і настійні прохання піти з телебачення. Не витримавши тиску, Бахметьев вирішив подбати про себе і свою сім’ю – і пішов з програми, завершивши тим самим конфлікт.

Після мовчазного звільнення з ТВ він зайнявся бізнесом – заснував свою компанію «Знавець плюс» зі створення розвиваючих ігор, далі захоплюється наукою і експериментами, пише книги.

Конструктор, створений Бахметьєвим і його командою юних учених, навіть виграв в номінації «Краща електронна іграшка» в 2018 році і отримав вельми престижну премію в Гонконзі (там просто так премії не роздають).

Бахметьев отримує премію в Гонконзі
Бахметьев отримує премію в Гонконзі

В особистому житті винахідника теж все добре – він одружений, підростають 2 дітей – Ксенія і Дмитро. Але Бахметьев не афішує ніякої інформації про них і відмовляється від інтерв’ю, хоча колишній колега Кізяков не раз кликав зайти в «гості» назад на програму. Швидше за все, це спроби перестрахуватися щодо безпеки рідних.

Андрей Бахетьев сегодня
Андрій Бахетьев сьогодні

А де Кізяков?

Сам Тимур Кізяков в 1992 році запустив інший проект «Поки всі вдома», який йшов з великим успіхом до 2017 року. Але потім стався великий скандал з судовими розглядами щодо спонсорування зйомок відео про дітей-сиріт. Тимура і його дружину Олену звинуватили в тому, що вони отримували спонсорські гроші на виготовлення «відеопрезентацій» сиріт в розмірі 100 тисяч рублів на кожного з бюджетних коштів, а витрачали не більше 20 тисяч, інші привласнювали.

Заставка передачи «Пока все дома»
Заставка передачі «Поки всі вдома»

Після цього Кізякова «пішли» з ТВ, йому потрібен був цілий рік, щоб довести, що всі неосвоєні кошти, згідно з договором, прямували на лікування тих самих дітей, яким вони були виділені.

Зараз Бахметьев і Кізяков не хочуть мати справу з російським телебаченням і займаються іншими проектами.

Тимур Кізяков з дружиною довели, що не взяли і рубля з виділених коштів, більш того, самі спонсорували хворих дітей
Тимур Кізяков з дружиною довели, що не взяли ні рубля з виділених коштів, більш того, самі спонсорували хворих дітей

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.