Грайлива Настя Каменських позбулася білизни і полонила шаленим поглядом: Потап не встоїть

Популярна українська співачка Настя Каменських в черговий раз вирішила позбутися білизни і полонила мережу своїм шаленим поглядом. Встояти не зможе ніхто.

Героїня нашої сьогоднішньої статті після виходу з дуету «Потап і Настя» активно займається своєю сольною кар’єрою. Вона виступає під псевдонімом NK, планує отримати престижну музичну нагороду «Греммі» і вже завойовує любов західних слухачів.

Крім того, Каменських знаходить час на підтримання фізичної форми, проведення спортивних онлайн-марафонів і розвиток блогу в Instagram. Там з багатомільйонною армією фанатів виконавиця регулярно ділиться особистими фото і відео, причому вони завжди збирають безліч захоплених коментарів.

Выступление NK
Виступ NK

Напередодні виходу нової пісні Настя порадувала підписників свіжою фотографією. Перед камерою зірка позує в джинсовому вбранні, яке ефектно приспустила, оголивши плече. Про фірмовий хижий погляд вона теж не забула.

Ось як знаменитість підписала знімок:

«Є такі почуття і слова, якими хочеться поділитися з іншими. Особливо якщо вони про кохання. Зовсім скоро ви зможете відчути те, що я зберігала у своєму серці. Відчути мій vibe».

Пройти повз таку красу користувачі мережі як завжди не змогли:

  • «Яка гарна!»;
  • «Хороша!»;
  • «Шикарна леді»;
  • «Ви нереальна!»;
  • «Як завжди чарівна і карколомна».
Настя Каменських
Настя Каменських

Судячи з усього, незабаром шанувальники почують чуттєву пісню, а станеться це вже зовсім скоро — 27 листопада. Тим не менш публіка згорає від нетерпіння скоріше оцінити нову композицію улюбленої співачки.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.