Як Крістіна Орбакайте буде виглядати в старості? Разюча подібність з Пугачовою

Дочка Алли Борисівни Пугачової Крістіна Орбакайте кожен день тільки гарнішає, але роки, звичайно ж, беруть своє.

Нещодавно Крістіна опублікувала фото, яке демонструє її разючу подібність із зірковою мамою. Напевно, виною тому глибокі зморшки, які з’явилися на обличчі білявий співачки.

Ходили чутки, що Крістіна Орбакайте прикладається до пляшки. Може, у неї через це так сильно постаріла шкіра?

Подібність Орбакайте і її матері Алли Пугачової
Подібність Орбакайте і її матері Алли Пугачової

Таке припущення висувають в коментарях прихильники, які впевнені – свої неприємності на сцені Орбакайте проживає разом з пляшкою, незважаючи на те, що у неї є маленька дочка.

Однак Інстаграм-публікації кажуть взагалі про зворотне – Христина задоволена життям, працює, відпочиває, нерідко зустрічається з мамою.

Крістіна Орбакайте нещодавно одружила сина. На заході була присутня і зведная бабуся з її молодим чоловіком Максимом Галкіним.

Також фоловерів Христини відзначають, що чим старше вона стає, тим більше вона схожа на свою маму. Всі такі ж риси, посмішка і форма особи.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.