Іграшки для дорослих, море алкоголю і сиві кучері: дочка шансоньє Успенської Тетяна Плаксина і її Інстаграм

Тетяна Плаксина - єдина дочка російської шансоньє Любові Успенської.

Успенська нерідко показує її на світських заходах. Точніше було б сказати – показувала. Адже зараз у них в сім’ї стався розбрат. Тетяна звернулася до загальнонаціональних телеканалах, щоб ті зняли сюжет, що її мати Успенська нібито її била, морально і матеріально давила. Успенська поспішила виправдатися – все, що показали по телевізору – брехня і фрази, вирвані з контексту. А її дочка Тетяна, нібито, зараз переживає не дуже простий період і легко піддається на маніпуляції.

Любов Успенська і Тетяна Плаксина
Любов Успенська і Тетяна Плаксина

Незважаючи на свій вік (31 рік), Тетяна дійсно іноді поводиться як проблемний підліток

Такої думки про неї її фоловери, які щодня бачать що дочка знаменитої Успенської публікує у себе в Інстаграм. Нік Тані – tatiana_plaksin_. І у неї на сторінці ви можете побачити перш за все саму Таню, і не завжди в нормальних нарядах. Буває, як одягне щось, так взагалі незрозуміло куди вона в такому зібралася, і що цим хотіла сказати.

Також ні для кого не секрет, що Плаксіна ласа до пляшки. Тому нерідко показує у себе в мікроблозі що п’є довгими зимовими вечорами.

Таня недавно пофарбувалася в сивий колір. А до цього і зовсім була лисою. Свої перевтілення дівчина не приховує.

А ще у неї в профілі можна зустріти фото мами і гумових іграшок для дорослих. Фотографії окремі, і яка між ними зв’язок – незрозуміло.

Дивлячись на Інстаграм дівчини, напрошується тільки один висновок – вона занадто творча особистість.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.