Навіть Катерина Кухар косить під Тіну Кароль: позичила у неї плаття з концерту (ФОТО)

На чвертьфіналі шоу "Танці з зірками " суддя Катерина Кухар вирішила привернути до себе хоч трохи уваги, і одягла яскраве плаття з каменів.

Сукня дуже схоже на те, в якому Тіна Кароль виступала на День Незалежності України і була на першому ефірі шоу “Танці з зірками “.

Шанувальники відзначили, що Катерина просто захотіла блиснути під кінець сезону, тому і прислухалася до стилістів своєї колеги по сцені Тіні Кароль. А та точно знає толк в моді, шике і блиску.

Катерина Кухар
Катерина Кухар
Катерина Кухар
Катерина Кухар

Варто відзначити, що Катерина Кухар теж досить серйозно стежить за своїм стилем, і ретельно підбирає те, в чому виходить на сцену або просто з’являється в кадрі навіть для невеликого інтерв’ю в пресі.

Прима-балерина української естради Кухар дуже педантично ставиться не тільки до свого зовнішнього вигляду, але і до роботи, тому нерідко жорстко критикує учасників шоу “Танці з зірками “

Вона не раз була помічена в словестного перепалки з зухвалою ревізоршей Ольгою Фреймут, яка покинула проект кілька ефірів назад.

Ольга Фреймут і Катерина Кухар
Ольга Фреймут і Катерина Кухар

Однак на чвертьфіналі вона побувала “в їх шкурі ” – вийшла на паркет танцювати балет разом з парою Сергія Мельника та Аделіни Делі. Чи пройде ця пара далі в півфінал – стане відомо вже зовсім скоро. Щоб підтримати своїх фаворитів, включайте 1 + 1 щонеділі о 21:00 і голосуйте майже до кінця ефіру.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.