Стиліст розкритикував зовнішній вигляд Максима Галкіна: одягається як дідуган

Чоловік Алли Пугачової 44-річний гуморист Максим Галкін завжди був в центрі уваги.

По-перше, він виділявся тим, що уклав шлюб зі значно старшою жінкою, у якої до того ж було до нього четверо чоловіків. По-друге, він отгрохал величезний красивий замок, схожий на Диснеївський, і завів двох дітей. А по-третє, він до цих пір залишається популярним і освоює молодіжні ніші, наприклад, Ютуб, де у нього є авторське шоу “Музикаліті “.

На думку авторитетного стиліста, у Галкіна приємна зовнішність, але дуже поганий смак (або стиліст)

Максим Галкін стиль одягу
Максим Галкін стиль одягу

Французький стиліст Джордж Ровалс переїхав з Франції до Росії в 80-х роках. Всі ці роки він працював з провідними зірками України, Росії та сусідніх країн. За свою роботу Джордж був визнаний одним з кращих зіркових стилістів. Його зоряними клієнтами, безсумнівно, були Примадонна і дружина Максима Алла Пугачова, її колишній чоловік і співак Філіп Кіркоров і Джулія Робертс і інші.

Максим Галкін стиль одягу
Максим Галкін стиль одягу

Нещодавно Ровалс вирішив по поличках розібрати стиль одягу Галкіна, і заявив, що він одягається зовсім не у відповідності зі своїм статусом.

Максим Галкін стиль одягу
Максим Галкін стиль одягу

“У Максима абсолютно немає стилю: виглядає, як звичайний петеушник! При його грошах можна стати законодавцем моди та краси “, – висловився Джордж Ровалс про стилі Максима.

Максим Галкін стиль одягу
Максим Галкін стиль одягу

Хоча сам зоряний гуморист впевнений – його зовнішній вигляд повністю відповідає його статусу. Тим більше, для важливих виходів у світ у нього є стилісти і спеціально навчені люди, які допоможуть підібрати наряд.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.