У Юрія Горбунова нова Катя: молодший, красивіше, більш гнучка і нижче ростом (ФОТО)

Відомий телеведучий Юрій Горбунов показав зворушливе фото з Катериною. Тільки не з тієї, що його дружина.

Напередодні в шоу “Танці з зірками ” прима-балерина Катерина Кухар вбралася в розкішне блискуче плаття. Не встояв навіть одружений Юрій Горбунов, який тут же прийшов з нею фотографуватися. Докази того, що наряд Кухар йому дуже сподобався, імпозантний чоловік виклав в мережу.

Катерина Осадча отримала новий привід для ревнощів: чому це Юра обіймається з іншого?

“Вона зла, а ви добряк “, “А з Тіною можна фото “, “А ви не боїтеся, що вдома дружина заревнует “, – пишуть коментатори і фоловерів Юрія Горбунова.

Адже схожий скандал за участю Юри вже був. Тоді він на зйомках “Великі Вуйки ” змушений був поцілувати Надію Мехер в губи під камерою крупним планом. Будинки дружина, м’яко кажучи, була незадоволена. Ледве стримуючи свої емоції, вона простила йому це пригода. Але тепер строго стежить за всіма його ефірами.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.