Катя Осадча в обтягуючому платті з глибоким декольте зачарувала публіку: затьмарила своєю красою навіть Тіну Кароль

Відома українська телеведуча Катя Осадча з'явилася перед публікою в шикарному образі, зачарувавши всіх своєю красою.

Українська телеведуча Катя Осадча протягом 15 років веде програму «Світське життя» на телеканалі 1 + 1. Ведуча запам’яталася глядачам не тільки своїми гострими питаннями, які можуть збити з пантелику навіть найсміливіших артистів, а й шикарними нарядами.

Осадча часто дивує шикарними сукнями
Осадча часто дивує шикарними сукнями

Нещодавно в своєму мікроблозі в Інстаграмі Осадча опублікувала свіже фото, на якому вона позувала в студії «Світського життя». Телеведуча була одягнена в розкішне біле плаття з глибоким декольте, яке підкреслило її підтягнуту фігуру. Доповнює ефектний образ стильна капелюх і акуратно зачісане волосся.

«Той час, коли вечірнє плаття одягаєш тільки в студію», – підписала знімок Осадча.

Шанувальники відразу ж взялися коментувати розкішний спосіб своєї улюблениці. «Сукня бомбічна, і Катя в ньому прекрасна», «Красуня», «Вам йде будь-який наряд», «Як завжди прекрасний образ.», – прокоментували знімок користувачі Мережі.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".