Вся в шкірі і мініспідниці: Оля Полякова блиснула своєю зіркою – яскравіше, ніж у Вєрки Сердючки

Довгонога білявка Оля Полякова засвітила свою "зірку " в неймовірно яскравій і латексній червоній сукні.

Співачка звикла показуватися на публіку в зухвалих яскравих нарядах, які створюють навколо себе бурхливі обговорення. Варто відзначити, що на останньому прямому ефірі шоу “Танці з зірками “, де Полякова була запрошена ведучою балкона, суперблондинка вийшла в сукні з побутових відходів.

На своїй сторінці в Інстаграм Оля Полякова публікує то, що зазвичай не показують по телевізору

В описі Полякова поділилася, що стала суддею нового проекту на шоу “Маска ” на телеканалі “Україна “. Це аналог проекту “Маскарад ” на телеканалі 1 + 1, де зірки вбираються в величезні костюми, які важать навіть близько 50 кг, а учасники повинні вгадати хто ж за ним ховається.

Відзначимо, що Ольга Полякова – українська співачка, володарка негласного звання “королева ночі “. Вона виконала пісні як українською, так і російською мовами. В її репертуарі в основному стиль поп, де вона розповідає про нерозділене кохання. Цільова аудиторія – молодь.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.