Орбакайте відмовилася від участі в проекті Пугачової: подробиці сімейного розбрату

У Санкт-Петербурзі на Васильєвському острові Алла Борисівна Пугачова мріяла звести свій власний театр.

Був затверджений проект будівництва, найняті робітники, крім того, навіть був знайдений додатковий інвестор. Таким чином, у Примадонни було 49% акцій на театр, і ще 51% у бізнесмена і мільярдера Євген Фінкельштейна. Незважаючи на те, що місцеві жителі не раз бойкотували будівництво театру, Примадонна не відмовилася від ідеї проекту. Тільки пізніше чомусь передала права на нього своєї дочки Крістіни Орбакайте.

Зараз Христина Орбакайте продала контрольний пакет акцій на театр, який так хотіла побудувати її мама

Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова
Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова

Співачка Крістіна Орбакайте вийшла з проекту будівництва в Санкт-Петербурзі Театру пісні Алли Пугачової. Про це повідомляє Telegram-канал Mash. Кому вона продала акції – невідомо. Але передбачається, що вони перейшли у володіння співінвестора і мільярдера Євген Фінкельштейна.

Тепер, за інформацією “Меш “, Крістіна Орбакайте і Алла Пугачова не мають відношення до цього театру. Чому так сталося – не повідомляється. Є версія, що Христина посварилася з мамою і вирішила відмовитися від всієї її допомоги і творчих проектів. У будинку Примадонни поки цю інформацію ніяк не коментували.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.