Настя Каменських не може намилуватися стрункою фігурою: показала свої форми і переконала всіх, що не вагітна

Українська співачка Настя Каменських на тлі чуток про вагітність опублікувала відео в своєму Інстаграмі, в якому довела публіці, що вона не в положенні.

У травні минулого року популярна співачка Настя Каменських вийшла заміж за свого продюсера Потапа. Ця подія стала справжньою сенсацією для публіки, адже пара до останнього заперечувала романтичні відносини. Шанувальники Потапа і Насті настільки не можуть дочекатися поповнення в їх молодій сім’ї, що всі ці півтора року приписують Каменських вагітність. Втім, це не дивно, адже співачка має досить пишні форми і фанати постійно бачать так званий «вагітний живіт».

Шанувальники не можуть дочекатися поповнення в родині Потапа і Насті
Шанувальники не можуть дочекатися поповнення в родині Потапа і Насті

Однак поки що пара не чекає поповнення. І це Каменських довела, записавши коротке відео в своєму Інстаграмі. Так, Настя опублікувала ролик, де стоїть у вільній футболці з принтом. При цьому співачка обтягнули домашній наряд, підкресливши струнку талію, ідеальний прес і підтягнутий бюст.

Шанувальники відразу почали обговорювати відео Каменських, деякі навіть засмутилися, що Настя продемонструвала не кругленькі форми, а плоский живіт. «А кажуть що ти в положенні», «Тю, я думала що животик буде», «Не вагітна …», «Пора б уже й животику з Лялею з’явиться», – прокоментували користувачі Мережі.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.