Відгрохав палац, щоб Пугачіха клюнула. Де живе Максим Галкін і його сім’я?

Зоряне сімейство Примадонни завжди знаходиться під особливим наглядом журналістів і шанувальників. Пугачова і Галкін не приховують, що живуть в елітній підмосковному селі Грязь.

Там у них є розкішний особняк, який схожий на замок з Діснея. А у кожного з дітей є своя няня і прислуга. Крім того, Галкін висадив там для своєї коханої дружини алею з конюшини. Що загадкового ще є в цьому особняку?

Алла Пугачова і Максим Галкін одружилися майже десять років тому

Тоді ж чоловік-пародист після шести років нескінченної будівництва остаточно звів замок з усіма зручностями для своєї Примадонни. Одного разу він розповів, що в дитинстві йому приснився сон, нібито, він звів собі Середньовічної замок. Він жив і мріяв втілити цей казковий сон в реальність.

Не дивно, що в такому величезному будинку з шістьма поверхами ліфт. І нещодавно Максим показав його в Інстаграм. Він зробив Селфі в велике дзеркало. Видно, що там є шикарний дерев’яний орнамент, дзеркала і навіть варто домашній телефон.

Також в одному з рекламних постів у себе на сторінці Галкін показав, що у них у вітальні підлога викладена як на шаховій дошці – чорно білим кахлем. А на верхні поверхи ведуть широкі дерев’яні сходи з перилами, прикрашеними кованими візерунками.

На подив, кухня у Пугачова невелика. Там стіл для обіду і стіл для приготування, витяжка, меблі оформлена в білих, молочних, бежевих кольорах, на вулицю виходять великі вікна.

Відомо, що планування будинку і дизайн робив сам Максим

Також в їх величезному будинку знайшлося місце для піаніно, на якому папа займається музикою зі своєю донькою Єлизаветою. Одне з занять зоряний батько зняв на відео і виклав в інстаграм. Вийшло досить мило, шанувальники припустили, що у дівчинки велике музичне майбутнє.

Також не дивно, що на території такого великого комплексу є і розважальні зони, і свій спортивний зал, і навіть басейн. Саме з плавання Максим привчає Гаррі і Лізу починати свій день.

До слова, в палаці Галкіна все теж оформлено під стиль середньовіччя. Колони, дерев’яні та металеві орнаменти, картини, класичні темні тони.

Крім розкоші всередині, Галкін також цінує розмашистість і величність всередині. Тим більше, до його дому прикута величезна увага сусідів, журналістів та приїжджих, тому важливо, щоб будинок і зовні виглядав ідеально. Для цього сімейство побудувало цілий сад доріжка з конюшини.

Щоб за всім цим доглядати, в їх палаці є садівник, прислуга, яка прибирає, кухар, економка, і няня – своя у Гаррі, і своя у Лізи. Адже однією Аллі Борисівні з таким величезним будинком і з двома дітьми не впоратися.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.