Пугачова вийшла з лазні, показавши себе у всій красі: отфотошопила обличчя так, що навіть Галкін не впізнає

Алла Пугачова опублікувала в своєму Інстаграмі нове фото. Співачка сфотографувала себе відразу після лазні.

Примадонна російської естради Алла Пугачова не часто ділиться свіжими фотографіями в соціальних мережах. Найчастіше артистку можна побачити в мікроблозі її чоловіка Максима Галкіна. Однак цього разу Алла Борисівна вирішила порадувати своїх шанувальників і опублікувала свіже фото. На знімку Алла Борисівна показала себе відразу після лазні, сфотографувавши обличчя крупним планом.

Однак підписники були готові посперечатися з твердженням того, що артистка не використали фільтри. Знімок був нечітким, очевидно, що співачка себе «покращила» перед публікацією.

«Без маски, але з потужним фільтром», «Відмінно виглядаєте після лазні», «Прям Ви це ??? Така розмита фотка … фільтр? »,« Ви принадність, як завжди », – відреагували на знімок фоловери.

 ""

Скріншот коментарів під фото Пугачової
Скріншот коментарів під фото Пугачової

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.