Худорлява Барбі: Оля Полякова повторила культовий образ Катрін Деньов

Суперблондинка Оля Полякова вбралася для виступу в шоу "Маски " в образ французької актриси Катрін Деньов.

Відповідне фото вона виклала у себе в Інстаграм-акаунті, і зібрала масу позитивних відгуків. Гримери робили цей образ більше трьох годин, проте, він вийшов дуже реалістичним і дуже красивим.

Звичайно, суперблондинка Оля Полякова не відмовилася від елементів рожевого кольору, і багатьом шанувальникам наповнила ляльку Барбі.

Оля Полякова стала новою ведучою шоу “Маска ” на каналі Україна

Раніше схоже шоу під назвою “Маскарад ” стартувало на 1 + 1. За задумом, герої одягаються в величезні костюми, під якими зовсім не видно їх статури і фігури, тому учасникам важко вгадати.

Є дві команди і два судді, і завдання – вгадати якомога більше артистів, які ховаються за масками.

Однією з суддів цього шоу на каналі “Україна ” стала саме королева ночі Оля Полякова

Варто відзначити, що в образі Катрін Деньов Оля виглядає більш худий, ніж на своїх концертах і заходах. Шанувальники хвилюються – невже і без того струнка Оля сіла на дієту, щоб ще трохи скинути вагу?

Крім того, зараз схудла і її дочка Маша Полякова. Тому користувачі припустили, що вдома у Полякових ввели якусь дієту, щоб привести тіло в порядок до нового року.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.