Життя триває: Ані Лорак показала своє нове життя в Росії з симпатичним чоловіком

Уже минуло більше року з моменту розлучення Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Для Лорак ця подія стала сильним потрясінням, але співачка зуміла швидко оговтатися і почала життя з чистого аркуша.

Після розлучення Кароліна всю свою силу і енергію направила в музичну кар’єру. Співачка почала записувати хіт за хітом, знімати вражаючі кліпи і виступати з грандіозними шоу. Хрест на своєму особистому житті Лорак теж ставити не збиралася. Не минуло й року після розлучення з Муратом, як стало відомо, що Кароліна закрутила роман з молодшим на 14 років саунд-продюсером Єгором Глібом, до слова, колишнім чоловіком і батьком дитини української співачки TAYANNA. Пара майже ніколи не з’являється на публіці разом, їх фото в соціальних мережах також рідкісний випадок.

Ані Лорак з новим коханим Єгором Глібом
Ані Лорак з новим коханим Єгором Глібом

Після розлучення Лорак обзавелася розкішним особняком в Підмосков’ї

Відзначимо, що в Росії Ані Лорак живе вже більше 5 років. І, схоже, переїжджати співачка не збирається. Кароліна придбала розкішний особняк в елітному селищі в Підмосков’ї, де проживає разом зі своєю донькою Софією.

Ані Лорак позує на тлі свого особняка в Підмосков'ї
Ані Лорак позує на тлі свого особняка в Підмосков’ї

Кароліна часто публікує фото в соціальних мережах, на яких можна розглянути апартаменти співачки, які, до слова, дуже вражають. Триповерховий особняк з панорамними вікнами колонами обійшовся Лорак не менше ніж в 3 мільйони євро. По сусідству з Ані живуть Стас Михайлов, Анастасія Волочкова та Дар’я Донцова.

Быільше про життя Ані Лорак дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.