Спекотна красуня Мішель Андранде здивувала стильним перетворенням – вона просто чудова

Підопічна Потапа - співачка українсько-болівійського походження Мішель Андранде з кожним днем стає все популярнішим, причому, не тільки в нашій країні, а й за кордоном.

Яскрава і дуже красива дівчина може похвалитися багатьма талантами. Вона володіє розкішним голосом, гарно танцює, грає на кількох музичних інструментах, спробувала себе в ролі ведучої і у неї добре виходить.

Мішель Андранде
Мішель Андранде

Всього за кілька місяців своєї сольної кар’єри під керівництвом Потапа Мішель стала кумиром для молоді, в Інстаграмі у неї вже більше півмільйона підписчиків.

Мішель Андранде
Мішель Андранде

Мішель любить експериментувати із зовнішністю і її образи відразу стають предметом для наслідування.

Зараз дівчина вирішила не тільки змінити зачіску, але і пофарбувати волосся в модний колір.

Нова зачіска Мішель
Нова зачіска Мішель

До свого каштанового від природи волосся дівчина додала насичений червоний колір, який дуже гармонує з її очима і смаглявою шкірою.

Шанувальники буквально засипали Мішель захопленими коментарями.

 ""

Мішель народилася в Болівії, 10 листопада їй виповнилось 24 роки. Мама красуні українка, а батько болівієць. Коли Мішель виповнилося 13, вона приїхала до Києва і вступила на навчання в Фінансовий ліцей, а паралельно вчилася в музичній школі і займалася танцями і співом.

Після закінчення школи талановита дівчина вступила до Київського інституту музики і стала естрадної вокалісткою. в 2013 році Мішель прийняв Свою участь в 4 сезоні Х-фактора. Тоді її помітив Серьога, який запросив дівчину знятися в його фільмі.

Мішель Андранде
Мішель Андранде

Але знаковим для співачки стало знайомство з Потапом. У 2016 році він запросив її в нову групу Mozgi, а з 2019 року продюсує її як сольну співачку.

 

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.