Євген Петросян розповів, як болісно помирав Джигарханян і хто в цьому винен

Нові подробиці смерті Армена Джигарханяна спливають в інеті. До думки колишньої дружини додаються повідомлення його друзів і всі вони стверджують - він міг ще жити!

Жодна смерть відомих акторів в 2020 року не обросла масою стількох суперечностей, як відхід у інший світ Армена Джигарханяна.

Армена Борисовича вже поховали на Ваганьсковському кладовищі Москви, поруч з дочкою.

Могила Армена Джигарханяна
Могила Армена Джигарханяна

Вона наклала на себе руки разом зі своїм коханим (в автомобілі надихалися чадним газом) тільки тому, що зоряний батько був проти їхніх стосунків. Що і як там було – таємниця, але Джигарханян вважав себе винним в смерті дочки і її портрет стояв на його столику біля ліжка і вдома, і в лікарні. І кожен день перед сном він просив у неї вибачення.

Стара-нова і екс-молода дружини знову віддалено пересварилися. Віталіна Цимбалюк-Романовська повела себе дуже гідно – вона не полізла на прощання, чим позбавила рідню і хейтерів можливості знову роздмухати грандіозний скандал.

Джигарханян і
Армен Джигарханян и Віталіна

Але він (скандал) таки виник – вже з подачі іншого гумориста – Євгенія Петросяна. Він сказав так:

 ""

По суті, він звинуватив дружину Тетяну Власову і персонал, який повинен був доглядати за хворим, в навмисному відсутності належного догляду.

Петросяна тут же підтримала Віталіна Цимбалюк-Романовська, яка ще раніше говорила – Джигарханяна навмисно ізолювали, відключили йому всі можливості спілкування зі зовнішнім світом. Все жто вона сказала в інтерв’ю на 5-му каналі.

 ""

Тут же зреагував адвокат і друг Джигарханяна (за його твердженням) Артур Согомонян, який в останні дні актора розповідав, що, кому, де і як той казав. Хоча, медперсонал клініки, в якій помер Джигарханян, стверджує, що до нього ні разу не прийшла дружина, він майже весь час був без пам’яті і стогнав.

Армен Джигарханян і Артур Согомонян
Армен Джигарханян і Артур Согомонян

Согомонян різко відповів Петросяна, що той останнім часом не спілкувався з Арменом Борисовичем, тому і не може говорити те, про що не знає. У відповідь Петросян надав приватне відео, як він відвідував Джигарханяна та його у нього пустили лише після скандалу.

Джигарханян і Власова
Джигарханян і Власова

Виходить, правду говорила екс-дружина Цимбалюк-Романовська про те, що Джигарханяна звели в могилу через спадщину, причому, новий заповіт він написав вже будучи в непритомному стані, а старе ніхто не скасував. І цьому можна вірити, оскільки Петросян дуже негативно ставився до молодої дружини одного і у них з Віталіною конфліктні відносини. А тут зійшлися на думці.

 

 

 

 

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.