(Відео) Ліза і Гаррі Галкіни зіграли п’єсу в 4 руки: дует майже готовий – від глядачів бурхливі оплески

7-річні двійнята Ліза і Гаррі вже стали справжніми зірками Інстаграма - завдяки тому, що їхній тато активно постить фото і відео зі своїми дітьми.

Діти Алли Пугачової і Максима Галкіна активно розвиваються в усіх напрямках.

Алла Пугачова, максим Галкін з дітьми
Алла Пугачова, максим Галкін з дітьми

Крім елітної школи, де вони крім звичайних предметів, вчать кілька іноземних мов (і не тільки вчать, а й можуть висловлюватися), займаються музикою, танцями, гімнастикою і плаванням. Крім того, разом з батьком вони захоплюються йогою і часто роблять це разом.

Ліза Галкіна займається йогою
Ліза Галкіна займається йогою

Ліза дуже любить малювати – недавно її тато показав репортаж з першої персональної виставки юної художниці, а її імпресаріо виступав молодший брат (Гаррі на 10 хвилин молодше сестрички). За малюнками видно. що у дівчинки дійсно є художній талант і багата уява для її віку.

І, звичайно, музика і вокал на першому місці. У Лізи відмінний слух, вона часто часто співає вже на публіку, навіть кілька разів виступила зі своєю мамою в дуеті, виконуючи її хіти.

Алла Пугачова і Ліза Галкіна на сцені
Алла Пугачова і Ліза Галкіна на сцені

А зараз Максим поділився новим домашнім відео – його діти з вчителькою музики розучили музичну п’єсу в 4 руки. Чи не всю ще, як вони відразу повідомили, а тільки першу частину. Але концерт влаштували. І вийшло дуже навіть чудово, як для початківців піаністів. Але найцікавіше сталося на завершення п’єси – останню ноту Гаррі взяв не ту, що треба. Ви тільки подивіться, каки поглядом його спопелила сестра! Ось це характер.

Ліза і Гаррі
Ліза і Гаррі

А ось і саме виконання:

Нагадаємо, що двійнят Лізу і Гаррі парі Аллі Пугачовій і Максиму Галкіну народила сурогатна мати, ім’я та особистість якої тримається в строгому секреті. Незважаючи на всі зусилля папараці, достовірно нічого невідомо, є тільки припущення, хто це може бути. Детально про це ви можете прочитати за посиланням .

А тут до вашої уваги зібрані всі найцікавіші факти про зіркових дітей Лізи і Гаррі:

 

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.