Помер Андрій Сапунов, музикант групи «Воскресіння»: вже відома трагічна причина

13 грудня стало відомо, що на 65-му році життя пішов з життя музикант Андрій Сапунов.

За попередньою версією, він довгий час страждав від проблем з серцем, а 13 грудня у нього стався інфаркт.

Андрій Сапунов був членів групи «Воскресенье» з 1979 по 2016 роки

Андрій Сапунов
Андрій Сапунов

Про трагічну загибель Сапунова заявила прес-аташе колективу Нонна Абрамова.

«На превеликий жаль, це правда, наскільки я розумію, це був інфаркт. Зараз поки збираємо інформацію », – прокоментувала Нонна Абрамова.

Серед причин смерті вказана зупинка серця, однак критики не відкидають і причину того, що у Сапунова був коронавірус. Йому було 64 роки, плюс проблеми з серцем, тому цілком могло виникнути ускладнення.

Хто такий Андрій Сапунов?

Андрій Сапунов
Андрій Сапунов

Уродженець Волгоградської області, який в своєму дитинстві переїхав в Російську столицю Москву. Саме там і почав займатися музикою, також грав у шкільному ансамблі. Доля розпорядилася так, що після школи Сапунов вступив до так звану “Гнесинку ” – Гнесинськоє музичне училище. Там здобув освіту висококваліфікованого музиканта.

Починав свою велику кар’єру з 1979 року, коли і став фронтменом музичного бенду “Воскресіння “. Там він був гітаристом, а пізніше бас-гітаристом.

Андрій Сапунов
Андрій Сапунов

Коли група “Воскресіння ” розпалася, це було з 1982 року, Андрій Сапунов входив в групи «Олімпія», ВІА «Самоцвіти» і «Лотос» в якості гітариста. Потім ще кілька років брав участь в філармонійному оркестрі і гастролював по СРСР.

Потім Андрій Сапунов знову повернувся в групу «Воскресіння», коли вона переродилася в 1994 році

Через більш ніж 20 років, в 2016 році, Андрій Сапунов покинув «Воскресіння». Причиною конфлікту стало те, що він відмовлявся виступати в Криму, а ось інші артисти не брали такого його рішення.

Приблизно в той же час у Сапунова з’явилися проблеми з серцем. Численні операції і тривалі реабілітації змусили колишнього запеклого музиканта і зовсім відмовитися від активної кар’єри.

На 65 році життя 13 грудня 2020 року, його серце зупинилося. Шанувальники висловлюють свої співчуття рідним і близьким Андрія Сапунова.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.