Слава Камінська показала переможця наступного сезону “Танців з зірками “: несподівана конкурсантка

Українська співачка і екс-солістка групи "Неангели" Слава Камінська заінтригувала - вона розповіла, хто стане переможцем нового сезону шоу "Танці з зірками ".

Співачка Слава Камінська напередодні в своєму Інстаграм повеселила танцями п’ятирічної дочки.

На сторінці в Instagram зоряна мама розмістила коротке відео, на якому зображена її 5-річна дочка Лаура. Дівчинка під ритмічну композицію відтворює експресивні па, при цьому рухаючись по кухні.

Зоряна мама, як і всі мами, похвалила свою дочку, і сказала, що вона найкраща. Слава Камінська впевнена, що її маля буде брати участь в “Танцях з зірками “, і, безумовно, переможе.

В описах до публікації Слава не забула згадати свого колишнього чоловіка Едгара Камінського. Слава написала, що їх дочка добре танцює, нехай і батько – Едгар, але дочка – вся в матір.

Ось що написали коментатори і фанати Слави Камінської:

  • Грація і пластичність – безумовно, мамочкіной
  • Зірка! Гени пальцем не зітреш!
  • Клас, аж настрій піднявся

Епатажна Слава Камінська теж брала участь в “Танці з зірками “

Її партнером був чарівний і харизматичний Дмитро Дікусар.

До слова, навіть Слава Камінська засумнівалася, що наступний сезон “Танців з зірками ” все таки буде. Шанувальники подейкують, що через те, що фінал цього сезону був провальним, то п’ятого може і не бути.

А творці і представники телеканалу 1 + 1 поки відмовчуються. Вся справа в тому, що по іміджу вдарила Санта Дімопулос, яка перемогла, але передала свій кубок як “подачку ” Юлії Санін. Юлія Саніна була задоволена своїм заслуженим другим місцем, тому кубок не взяла. В результаті, головна нагорода сезону, за яку стали боротися на початку сезону 14 пар, виявилася нікому не потрібною.

Сценаристи відзначили, що таке рішення Санти Дімопулос було незапланованим і нікому не потрібним.

Юлія Саніна і Санта Дімопулос зі своїми партнерами
Юлія Саніна і Санта Дімопулос зі своїми партнерами

Юлія Саніна провела аналогію: “Весь сезон – це як процес приготування такого смачного пирога з персиками, ягодами, фруктами. Він був такий ароматний, такий смачний, такий гарний, а в останній момент його взяли і зіпсували “.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!