Тіна Кароль без одягу привертає увагу до свого “Ювілейному альбому” – є що послухати і подивитися

35-річна Тіна Кароль зараз дуже популярна співачка, в цьому році вона відзначила 15 років творчості на сцені. На честь цієї події вона випустила музичний спектакль.

15-річний ювілей виступів на великій сцені популярна і улюблена співачка Тіна Кароль вирішила відзначити кількома знаковими моментами. Вона зробила великий ювілейний тур по країні. Хоча і не з таким розмахом, як очікувалося – завадив карантин. Під час живих виступів, а Тіна принципово не співає під фонограму, паралельно велася запис кращих хітів за її кар’єру. Вони і увійдуть в підсумковий “Ювілейний альбом”.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Крім того, на основі цього альбому вже створено авторський музичний спектакль, реліз якого відбудеться 18 грудня на стріммінговій платформі Spotify.

В рамках реклами майбутньої події співачка розмістила оригінальні знімки в своїх соціальних мережах.

Тіна Кароль в рекламі свого нового альбому
Тіна Кароль в рекламі свого нового альбому

Таким нестандартним підходом співачка дійсно привернула увагу, багато хто знаходить в цьому яскравим – символізм – вона відкрита для публіки, у неї немає таємниць. Прес-служба Кароль прокоментувала це так:

Живе виконання і жанр мюзиклу створюють особливу атмосферу, в якій співачка розповідає зі сцени вражаючу історію свого успіху

На такий підхід вирішиться мало хто із зірок, в цьому і є особливий шарм Тіни Кароль як артистки – робити не так, як всі, бути єдиною і неповторною.

Це вже не перший сміливий крок співачки. В її Інстаграмі можна знайти багато цікавих знімків, які в поєднанні краси моделі і професіоналізму фотографа є справжніми художніми шедеврами.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Також Тіна активно розвиває свою торгову марку. Шанувальники можуть насолоджуватися вишуканими парфумами:

Духи від іни Кароль
Духи від Тіни Кароль

У неї є лінійка молодіжного одягу і колекція стильних шовкових хусток в подарунковій упаковці.

А недавно артистка презентувала колекцію взуття і міні сумочок, зроблену разом з брендом kachorovska.

Взуття та сумлчка від Тіни Кароль
Взуття та сумочка від Тіни Кароль

Всі ці заходи створюють Тіні додаткову популярність і привертають увагу до її творчості.

 

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.