Оля Полякова в гламурному гоночному костюмі увірвалася на фінал популярного шоу: такого не могли очікувати

Суперблондинка Оля Полякова стала на шоу "Маска " на каналі "Україна " в дуже незвичному для себе вбранні, який відмінно підкреслив її форми.

Телеведуча і співачка на кілька тижнів стала суддею популярного проекту “Маска “, і кожного тижня вражала шанувальників своїм новим зухвалим вбранням. Незважаючи на те, що вона не любить приховувати свої довгі ноги і носить тільки міні, то в останній фінальний епізод шоу вона з’явилася в комбінезоні. Як сама полякова назвала це – костюм гонщика.

“Все! Фінал! Я увірвалася в гоночному костюмі на фінішну пряму!))) 12345?))) “, – написала суперблондинка і королева кокошников Оля Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова уважно стежила за першим реаліті шоу “Холостячка ” подібного формату, і недавно висловила свою думку про цей проект. Перш за все, вона каже, що їй сподобалося спостерігати за тим, що відбувається, однак фінальний вибір актриси і моделі Ксенії Мішиной Полякова жорстко розкритикувала.

Суперблондинка помітила, що не згодна з вибором Мішиной, і завила, що Мішин нічому життя не вчить

Відзначимо, в фіналі проекту на телеканалі СТБ Ксенія Мішина віддала перевагу Олександру Еллерт, який вже двічі був одружений і заявив про себе як про дивакуватого і не дуже серйозному чоловікові.

Відзначимо, раніше наряди Олі Полякової на проекті “Маска ” були такі ж викликають. Наприклад, її коротке плаття золотого кольору привернуло навіть вічно скутого Андрія Данилка, який без зайвого сорому і совісті задивився на п’яту точку своєї колеги.

Фотографія тут же стала всенародним надбанням – над ним сміялися, коментували і робили фотожаби.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.