Наталя Могилевська показала шанувальника-мільйонера в передноворічній фотосесії

Співачка і музичний продюсер Наталя Могилевська дуже любить спілкуватися зі своєю аудиторією, але рідко коли виставляє напоказ своє особисте життя.

Саме тому з її рідкісних інтерв’ю і фотографій в Інстаграм шанувальники насилу змогли дізнатися, що у блондинки Наташі хтось з’явився. І не просто “хтось “, а цілий мільйонер. З ним Могилевська опублікувала передноворічний фото, і про дещо поміркувати.

“Ви любите Новий рік? Я – обожнюю.

Ніч чудес, щастя, ніч коли мрії збуваються.

Казково прикрашені ялинки, запах мандаринів, веселі новорічні пісні. В цьому році, звичайно, «Натусик».

В якому діджея зіграв мій @ryzhovoleg

До Нового року залишилося зовсім небагато часу “, – написала українська артистка Наталя Могилевська в описі до публікації.

Наталя Могилевська показала чоловіка – багатого мільйонера

У коментарі вона зазначила свого залицяльника. Відомо, що звуть його Олег Рижов, він український бізнесмен, мільйонер. Відомо, що він живе в Києві і у нього є доросла дочка від попереднього союзу.

Відзначимо, раніше Наталію Могилевську “сватали ” до Владиславу Ямі – хореографу, який танцював з нею ще на самому початку, в першому сезоні шоу “Танці з зірками “.

У новому сезоні, який був цієї осені на телеканалі 1 + 1, Могилевська і Яма знову зустрілися, проте вже як судді. Влад Яма – постійний суддя проекту, а Наталя Могилевська один раз приходила в якості судді-джокера.

Відзначимо, що недавно Наталя Могилевська випустила нову пісню “Натусик “, яка зараз завоювала все топові позиції в українських хіт-парадах і вже б’є рекорди зі скачування.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.