Прийомна дочка Потапа Наташа Горова “дозріла” і показала свого залицяльника: мама не змогла підібрати слів

Мало хто знає, але від шлюбу з екс-дружиною Іриною Горовий у українського репера Олексія Потапенка є дочка, яка зараз виросла і стала красунею.

Дочка не рідна, а прийомна. Звуть її Наташа Горова, і виховує її одна із засновниць корпорації “MOZGI Entertainment ” Ірина Горова.

Однак Потап в інтерв’ю Анатолій Анатоліч з Ютуб-проекту “Зе інтерв’юер ” проговорився – вважає Наташу своєї рідною донькою, адже коли зав’язувалися стосунки з Іриною, Наташа ще була дуже маленька, практично немовля. І він любив Іру як жінку, а відповідно, любив і все, що з нею пов’язано.

Наташа Горова
Наташа Горова

Зараз Потап підтримує нерозривний контакт і зі своєю колишньою дружиною Ірою, і зі своєю падчеркою Наташею

Наталя Горова, користуючись свободою, яку їй дають батьки, влаштувала справжній бунт на кораблі – виклала відео, де вона цілується зі своїм хлопцем.

Наташа Горова показала свого коханого: Потап напружився
Наташа Горова показала свого коханого: Потап напружився

Шанувальники давно чекали, поки у вже немаленькою дівчинки хтось з’явиться, і ось нарешті дочекалися.

Однак поки фанати не розсекретили хто ж цей загадковий хлопчик, якого так жадібно цілувала падчерка Потапа.

Відзначимо, прийомна дочка Потапа Наталія Горова відома на всю країну. Незважаючи на те, що вона ще не встигла прославитися в ролі відомої співачки або актриси, але тим не менш, про неї вже знають багато користувачів Інстаграм.

Наташа Горова зі своєю мамою Іриною
Наташа Горова зі своєю мамою Іриною

Наталя – відомий блогер, і активно радує своїх користувачів новим контентом. Нещодавно дівчині виповнилося 23 роки, але виглядає вона значно молодше. Сама дівчина також посилено стежить за своєю фігурою, і мріє стати топ-моделлю.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.