“Мене практично поховали, але я жива ” – Маша Єфросиніна спростувала чутки про свою комі

Нещодавно в медіа почали з'являтися тривожні повідомлення про стан Маші Єфросиніної, мовляв, вона вже при смерті.

Деякі інтернет видання написали, що відома українська телеведуча серйозно захворіла і схудла. Її самопочуття описували, як хворобливе. Деякі вже навіть її ховати стали.

Але тут сама жінка виставила пост в соціальних мережах, що розставляє все по поличках – виявилося, їй вже набагато краще, хоча і раніше справи йшли не дуже добре.

Пост Маші Єфросиніної
Пост Маші Єфросиніної

Інформація про те, що провідна захворіла коронавірусів, з’явилася ще на початку грудня – але до нинішнього моменту вона вже одужала і відчуває себе добре. На своїй сторінці в Інстаграме вона виставила кілька фотографій, які доводять її відмінну форму, і прикріпила до них кілька абзаців тексту.

У них йдеться про те, що всі спекуляції навколо її “страшного передсмертного стану ” – тільки плітки невгамовних і не найчесніших журналістів.

Маша Єфросиніна 30.12.2020 року
Маша Єфросиніна 30.12.2020 року

Сам коронавірус у неї пройшов теж в легкій формі – обійшлося без лікарні. Але все-таки хвороба сильно вибиває з колії буденного життя, так що Маша вирішила ще не повертатися до активного ведення профілів в соціальних мережах. Все тому, що захворювання також впливає на нервову систему.

Маша Єфросиніна
Перед Новим роком Маша Єфросиніна вмирати не збирається

Маша звернулася до підписчиків з проханням берегти себе і зрозуміти її – тільки після того, як покращиться і ментальне самопочуття, вона продовжить радувати своїх читачів новими знімками.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.