Гаряча Оля Полякова виставила нескінченні ноги на загальний огляд: зірку на голову не забула

Суперблондинка Оля Полякова, яка так любить хвалитися своїми довгими і стрункими ногами, на цей раз знайшла чим здивувати.

Вона опублікувала фото в сріблястих обтягуючих колготках і такому ж яскравому боді. Судячи з обстановки і підтанцьовці, це знімок з чергового концерту “королеви ночі “.

Таким чином вона анонсувала концерт з її участю, який відбувся на телеканалі “Україна “

Ось що пишуть в коментарях до зухвалої публікації:

  • Трудівниця !!!
  • красуня
  • Дивимося !!!! Ви така розумничка
  • Олюшка !!! Ти справжня !!! Любимо Тебе красуня !!!!
  • Королева

Оля Полякова відсвяткувала Новий рік у себе в заміському особняку. Судячи з її Інстаграм-історіям, дівчина була в колі своєї родини.

Відзначимо, раніше Оля Полякова в прямому ефірі на ТБ привернула до себе увагу влади і, можна сказати, влаштувала скандал через карантинних обмежень в Україні.

Тоді артистка заявила, що в нинішній ситуації, щоб утримувати свої творчі колективи, вона повинна давати мінімум по два концерти в день. В ефірі вона сказала, що якщо “вводите локдаун – то давайте компенсації “.

Оля Полякова
Оля Полякова

Однак, судячи з того, що вона пізніше розповідала в публічних виступах або в своєму Інстаграм-профілі, ніякої компенсації від держави вона так і не допиталася. Більш того, натякнула, що “в нашій країні для отримання компенсації потрібно комусь занести “.

Через це шанувальники Олі Полякової розділилися на два табори – одні її підтримували, а інші почали масовий Хейт в її сторону.

Вона підозрює, що Хейт і злісні коментарі – це всього лише витівки тих, кому вона насолила своїми мітингами і висловлюваннями.

Популярне

Схожі статті

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.