Григорій Решетник з дружиною і новонародженим сином відпочивають в розкішному готелі за шалені гроші

Ведучий "Холостяка" і "Холостячки" Григорій Решетник разом з дружиною Христиною і маленьким сином влаштували собі розкішні новорічні канікули.

Сімейство Решетників активно веде соціальні мережі — саме там вони вперше поділилися радісною новиною про народження третьої дитини. В кінці листопада 2020-го подружжя стало багатодітними батьками і тепер у них троє синів — старший Ваня, середній Діма і молодший Сашко.

Нарешті після насичених зйомок “Холостячки” у Григорія з’явився час на відпочинок, який він провів в оточенні найближчих. Так, Новий рік вони з Христиною і новонародженим синочком зустріли в Карпатах. Дружина шоумена розповіла, що Саша почав подорожувати раніше братів:

“Попередні два рази ми вирушали в подорож Україною, коли Вані і Дімі було десь півтора місяці. А в цей раз з Сашунею ми поїхали в гори, коли йому тільки місяць”.

Скриншот из Instagram Кристины Решетник
Скріншот з Instagram Христини Решетник

Як досвідчена і багатодітна мама, вона вважає, що чим дитина молодша, тим влаштовувати поїздки простіше, адже потрібно всього лише міняти підгузки — більшу частину часу малюк спить і їсть.

Що стосується вибору місця для зимового відпочинку, то судячи з кількох останніх постів Христини в Instagram, зіркова сім’я зупинилася в розкішному готелі Radisson Blu Resort Bukovel. Одна ніч на трьох в номері категорії Люкс обходиться гостям в 36 тисяч гривень за даними Booking.

Скриншот из Instagram Кристины Решетник
Скріншот з Instagram Христини Решетник

За ці гроші Решетники отримали включений у вартість сніданок, дві спальні і вітальню, балкон з видом на гори, комфортну ванну кімнату, туалетно-косметичні приналежності та інші готельні атрибути. Рейтинг у готеля досить високий — 9 з 10.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.