Вагітну дружину шоумена Джеджули, на яку він підняв руку, виписали з лікарні

Кілька днів тому дружина Андрія Джеджули Юлія, яка знаходиться на 8 місяці вагітності, опинилася в лікарні з загрозою викидня.

Нещодавно Юлія Леус в своєму Інстаграмі поділилася неприємною новиною – вона опинилася в лікарні з загрозою передчасних пологів. Дівчина поділилася, що чоловік нібито піднімав на неї руку і викликав сильний стрес, через що вона могла втратити дитину.

Скріншот з Інсіаграм-Сторіс дружини Джеджули
Скріншот з Інсіаграм-Сторіс дружини Джеджули

Юлія не стала приховувати від публіки нічого. Дружина Джеджули зізналася, що він за час її перебування в лікарні чоловік ні разу її не відвідав. Юлія намір розлучатися з Андрієм відразу після Нового року. Також дівчина додала, що дуже багато прощала своєму чоловікові, але проступок через якого вона могла втратити дитину, вона не пробачить.

Судячи з публікацій в Інстаграм-сторіз, Юлія Леус вже перебуває вдома і почувається добре.

Дружина Джеджули вже виписалася з лікарні і публікує відео з кафе
Дружина Джеджули вже виписалася з лікарні і публікує відео з кафе

Варто зазначити, що Андрій Джеджула вже не один раз потрапляв в гучні скандали, пов’язані з його особистим життям. Юлія – це вже друга дружина шоумена, а першою дружиною була відома співачка і танцівниця Санта Дімопулос. Їх шлюб тривав недовго і подейкують, що Джеджула неодноразово піднімав руку на дружину.

Першою дружиною Джеджули була Санта Дімопулос
Першою дружиною Джеджули була Санта Дімопулос

У 2014 році на Джеджулу було напали і сильно побили. Реабілітація Андрія проходила цілих півроку. Шоумен був упевнений, що на його життя здійснювала замахи саме його колишня дружина Санта Дімопулос. Однак це не було доведено.

Варто зазначити, що у Андрія Джеджули є син від шлюбу з першою дружиною. Санта Дімопулос, незважаючи на важкі взаємовідносини з Джеджулою, дозволяє синові спілкуватися і проводить час зі своїм батьком.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.