Маша Єфросиніна розплакалася на очах у мільйонів фанатів: “Мені здається, що я вмираю “

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна не змогла стримати своїх сліз, коли мова зайшла про дочку.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна є активним користувачем соціальних мереж. Зірка не тільки публікує свіжі знімки, але і намагається комунікувати зі своїми шанувальниками. Так, нещодавно Єфросініна запропонувала своїм підписникам задати свої питання, а вона ні них відповіла. Серед питань шанувальників було питання про старшу дочку Нану. Користувач Мережі запитав чи вчиться ще Нана віддалено. Відповідаючи на це питання, очі Маші Єфросиніної наповнилися сльозами і телеведуча ледь вимовила відповідь.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Єфросиніної
Скріншот з Інстаграм-Сторіс Єфросиніної

«Нана вчора полетіла до Канади на навчання, мені здається, що я вмираю, нічого не можу з собою вдіяти. Але це життя », – відповіла Єфросиніна.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна вийшла заміж в 2002 році за фінансиста Тимура Хромаєва. У шлюбі у них народилися двоє дітей – Нана, якій зараз 16 років і хлопчик Олександр, якому зараз 6 років.

Маша Єфросиніна з чоловіком, донькою Наной і сином Олексанр
Маша Єфросиніна з чоловіком, донькою Наной і сином Олексанр

Відомо, що до навчання Нани в Канаді, дівчинка вчилася в престижній столичній школі. Вартість навчання в даній школі коливається від 10 до 12 тисяч доларів на рік, повідомляє видання “Факти” . Також в елітній школі на Печерську вчаться діти президента України Володимира Зеленського, телеведучої Олі Фреймут і політика Володимира Гройсмана.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.