Настя Каменських показала, чим краще Горової: вийшла в світ в латексі з голови до ніг і показала нову зачіску

Популярна співачка Настя Каменських здивувала мережу сміливим образом, в якому вона з'явилася на зйомках шоу "Маска ".

Настя Каменських з 2017 року почала сольну кар’єру і працює під сценічним псевдонімом NK. Уже через рік сольної кар’єри NK домоглася неймовірних успіхів – Каменських стала першою співачкою з України, яка підкорила чарт Billboard з міжнародним хітом Peligroso. Крім своєї концертної діяльності Каменських встигає брати участь у багатьох шоу в якості судді або члена журі. Так NK була членом журі проекту “Х-фактор” в 2018 і 2019 році, а в 2020 році разом зі своїм чоловіком Потапом стала суддею проекту “Голос країни”.

Потап і Настя в шоу "Голос країни"
Потап і Настя в шоу “Голос країни”

Зараз же Настя Каменських знімається в новому шоу “Маска ” на телеканалі “Україна” в ролі одного з членів журі. У кожному випуску співачка приміряла найрізноманітніші і несподівані образи, які дивували мережу. І хоч до прем’єри шоу залишилося ще 11 днів, Каменських уже публікує фото зі зйомок в самих різних образах. Цього разу артистка продемонструвала дуже незвичайний і сміливий лук. Настя одягла ультракоротке чорне латексне плаття, високі чорні рукавички з латексу і лакові черевики-ботфорти. Свій образ Каменських доповнила рожевою об’ємною накидкою з тоненьким поясом. Особливу увагу привертає зачіска артистки – замість звичних кучериків, Настя зібрала волосся у високий пучок і зробила чубок.

Користувачі Мережі по достоїнству оцінили образ співачки і залишили багато приємних коментарів. «Дуже класна просто бомба обожнюю», «красотуличка, крутишечка», «Шикарна», «Вау», – відреагували на знімок Користувачі фолловери.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.