Юлія Саніна пішла від чоловіка і дала пораду фанатам: “Не розлучайтеся з коханими “

Нещодавно пара взяла свого маленького сина і полетіла відпочивати в теплі краї, а по поверненню, схоже, виникли проблеми.

Це стало зрозуміло за останнім посту артистки в Інстаграм.

Юлія Саніна опублікувала фото зі зйомок одного зі своїх кліпів, і здивувала публіку, а деяких і приголомшила не надто приємними думками на рахунок своїх відносин з чоловіком Валерієм.

“Якими б ви не були сильними –

Не розлучайтеся з коханими … “, – написала Юлія Саніна.

Як виявилося, все не так погано, це просто слова з однієї з її улюблених пісень.

“Ми ніколи не будемо знати, що діється у кого-то в душі, але ми можемо постаратися, щоб там було тепло “, – пише в коментарях користувач з ніком andrey.matveev.7946281.

“Тільки вчора дізналася про одну вашу пісню ” forever more “, тепер ще одна в списку з ваших улюблених пісень “, – пише користувач з ніком tatiana.timo.wedding.

Юлія Саніна створила крутий проект з Тіною Кароль

Юлия Санина показала татуировку с Тиной Кароль в интересном месте: муж не увидит
Юлія Саніна показала татуювання з Тіною Кароль в цікавому місці: чоловік не побачить

Нагадаємо, У 2019 Тіна Кароль і Юлія Саніна презентували дуетну пісню «Я вільна», присвячену фільму «Віддана». Композиція не тільки не втратила свою популярність, а й набула нових інтерпретації.

Днями фронтвумен The Hardkiss зобразила на зап’ясті своєї руки рядок з пісні «Я не боюся, тепер я вільна» і силуети – свій і Тіни Кароль. Малюнком на тілі артистка похвалилася в своєму Instagram.

Фанати вирішили гадати – що це – звичайна переводки, або справжнісінька татуювання, яка на все життя залишиться на руці у Юлії? Тому тепер за її Інстаграмом стежать ще уважніше – щоб зрозуміти чи правда це.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.